JOUW (T)HUIS VERKOPEN TEGEN DE BESTE PRIJS

Je huis verkopen moet een stressloze ervaring zijn. Ook jouw woning verkopen we snel én tegen de beste prijs. Verwacht van ons een persoonlijke en transparante vastgoedservice, met een optimaal verkoopresultaat.

Bekijk de verkoopprijzen in je buurt

Onze werkwijze

TRANSPARANT

Een huis verkopen doe je niet elke week. Daarom staan jouw verwachtingen, vragen en behoeften voor ons centraal. Met een dienstverlening op maat en heldere communicatie gidsen we jou van A tot Z doorheen het verkoopproces. De beste start voor een succesvolle verkoop? Een gratis schatting en verkoopanalyse.

Vraag jouw gratis schatting
Icoon makelaar | Casteels Vastgoed - vastgoed dat raakt in Oost-Vlaanderen

WIJ VOLGEN DE VASTGOEDMARKT OP DE VOET

Je woning verkopen is persoonlijk. Daarom werken we met een aanpak op maat met lokale vastgoedexperts. Heb je vragen, verwachtingen of bezorgdheden? We pakken ze meteen aan in een open kennismakingsgesprek.

Icoon verborgen kosten | Casteels Vastgoed - vastgoed dat raakt in Oost-Vlaanderen

EERLIJK AFSPRAKEN

Heldere communicatie geeft zekerheid: je weet waar je aan toe bent, wat de kosten zijn en wat het financiële eindresultaat is. De stappen die we ondernemen volg je makkelijk online op.

Icoon resultaatgericht | Casteels Vastgoed - vastgoed dat raakt in Oost-Vlaanderen

VERKOCHT ONDER DE BESTE OMSTANDIGHEDEN

We denken met jou mee. Zo creëeren we een snelle, succesvolle verkoopervaring voor jou. En kan je persoonlijke makelaar zich volledig toeleggen op wat echt telt: jouw huis verkopen tegen de beste prijs.

HOE VERKOPEN WIJ AAN DE BESTE PRIJS?

Icoon Casteels Vastgoed - vastgoed dat raakt in Oost-Vlaanderen

Stap 1

VERKENNING

Alles begint met een vrijblijvende kennismaking bij een goede kop koffie. We luisteren aandachtig naar je verwachtingen, beantwoorden vragen en bekijken samen of we een match zijn. Je vertrekt bij ons met een helder beeld van wat je te wachten staat.

Icoon Casteels Vastgoed - vastgoed dat raakt in Oost-Vlaanderen

Stap 2

ANALYSE

Met een pandstudie, doelgroepbepaling en marktonderzoek zetten we een verkoopstrategie uit. Verwacht dus een doordacht plan van aanpak met één helder doel: jouw vastgoed zo snel mogelijk verkopen, tegen de beste prijs.

Icoon Casteels Vastgoed - vastgoed dat raakt in Oost-Vlaanderen

Stap 3

UNIEKE MARKETING

Als expert in vastgoed én in de regio Oost-Vlaanderen, zetten we jouw woning in de markt zoals het hoort. Dat doen we met een professionele fotoreportage, newsletters en aantrekkelijke advertenties via sociale media.

Icoon Casteels Vastgoed - vastgoed dat raakt in Oost-Vlaanderen

Stap 4

VELDWERK

Een bezoekdag organiseren? Een kolfje naar de hand van onze ervaren makelaars. We stellen een rondleiding samen voor kandidaat-kopers en polsen nadien naar hun feedback en motivatie. Terwijl jij rustig iets anders kan doen.

Icoon Casteels Vastgoed - vastgoed dat raakt in Oost-Vlaanderen

Stap 5

HET PROCES

Je vastgoed is verkocht, proficiat! Nu volgt nog het juridische aspect van de verkoop. Ook het papierwerk en de opvolging achteraf nemen we graag voor onze rekening. En bij de ondertekening van de akte? Dan serveren we uiteraard bubbels.

Icoon Casteels Vastgoed - vastgoed dat raakt in Oost-Vlaanderen

Stap 6

DE PUNTJES OP DE I

Nu de verkoop van je woning achter de rug is, breekt voor jou een nieuw hoofdstuk aan. Overweldigd door je takenlijstje? Van verhuizen en meterstanden tot een moodboard voor je nieuwe woning: je kan altijd op ons rekenen.

ERVARINGEN

Excellent
4.8
Eva B.
Zonet mijn compromis getekend van mijn aankoop bij Casteels vastgoed. Brent was een zeer aangename contactpersoon en gaf betrouwbaar en eerlijk advies. Bedankt voor de vlotte samenwerking en nog veel succes met de volgende verkopen!
herman C.
De beste voor de verkoop van je huis of appartement ik kan het weten wat andere vastgoedbedrijven een jaar overdeden deed vastgoed casteels dit in een week ,voor mij de beste 11/10
Response from the owner: Bedankt Herman en alvast prettige feestdagen!
Zara De L.
Zeer tevreden over het hele proces bij de aankoop van onze woning! Casteels vastgoed onderscheidt zich van andere makelaars door hun no-nonsense houding en vlotte doelgerichte communicatie. Bedankt, Elynn!
Response from the owner: Bedankt Zara! En nogmaals proficiat met de mooie aankoop ✔️
js_loader
Vorige Volgende
quote
"Ik wou mijn woning eerst zelf verkopen, maar onderschatte hoeveel er bij komt kijken. Daarom koos ik toch voor een makelaar."
Sophie - Mariakerke, Ik ben zeer tevreden van de samenwerking met Alex!

HOE KUNNEN WIJ JOU HELPEN?

VASTGOEDADVIES

Tips en advies lezen om vastgoed te kopen of te verkopen? Schrijf je in op onze nieuwsbrief. Genoeg gelezen? Uitschrijven kan altijd, in één klik.