fbpx


JE HUIS VERKOPEN
ZONDER RISICO’S

Je huis verkopen moet een stressloze ervaring zijn. Ook jouw woning verkopen we snel én tegen de beste prijs. Verwacht van ons een persoonlijke en transparante vastgoedservice, met een helder verkoopresultaat.

Verkoop zonder zorgen

Onze werkwijze

TRANSPARANT EN PERSOONLIJK

Een huis verkopen doe je niet elke week. Daarom staan jouw verwachtingen, vragen en behoeften voor ons centraal. Met een dienstverlening op maat en heldere communicatie gidsen we jou van A tot Z doorheen het verkoopproces. De beste start voor een succesvolle verkoop? Een gratis schatting en verkoopanalyse.

Vraag jouw gratis schatting
Icoon lokale makelaar - Casteels Vastgoed in Oost-Vlaanderen

VAN MENS TOT MENS

Je woning verkopen is persoonlijk. Daarom werken we met een aanpak op maat. Heb je vragen, verwachtingen of bezorgdheden? We pakken ze meteen aan in een open kennismakingsgesprek.

Icoon transparante kosten - Casteels Vastgoed in Oost-Vlaanderen

100% TRANSPARANT

Heldere communicatie geeft zekerheid: je weet waar je aan toe bent, wat de kosten zijn en wat het financiële eindresultaat is. De stappen die we ondernemen volg je makkelijk online op.

Icoon bereikbaarheid - Casteels Vastgoed in Oost-Vlaanderen

DIGITAAL ONDERBOUWD

We denken digitaal. Zo creëeren we een snelle, efficiënte verkoopervaring voor jou. En kan je persoonlijke makelaar zich volledig toeleggen op wat echt telt: jouw huis verkopen tegen de beste prijs.

JE WONING VERKOPEN

Welke formule kies jij?

Schatting & verkoopanalyse

Gratis

Een goede start

Gedetailleerde schatting

Gefundeerd onderzoek

Meer info

Een zorgeloze verkoop

Advies op maat

Volledig ontzorging

No cure no pay

Wat is inbegrepen?

FEEDBACK IS THE BREAKFAST OF CHAMPIONS

Clint C.
Bedankt Casteels vastgoed voor de aangename en zeer vlotte samenwerking! We hebben dankzij jullie een zorgeloze ervaring gehad bij de verkoop van onze woning.
Ben De B.
De samenwerking verliep heel goed! Vlotte communicatie en de verkoop was heel snel afgehandeld. Zeker een aanrader!
Michele D.
De verkoop van onze woning werd een verhaal met een zeer mooi einde! We werden goed ingelicht over de procedure bij verkoop en hadden hierdoor een geruststellend gevoel bij aanvang van het kijkweekend.
Elynn verkocht onze woning op de eerste bezoekdag !!!

HOE KUNNEN WE JOU HELPEN?

Honger naar meer?

Tips en advies lezen om vastgoed te kopen of te verkopen? Schrijf je in op onze nieuwsbrief. Genoeg gelezen? Uitschrijven kan altijd, in één klik.

    *verplichte velden