JE HUIS VERKOPEN
TEGEN DE BESTE PRIJS

Je huis verkopen moet een stressloze ervaring zijn. Ook jouw woning verkopen we snel én tegen de beste prijs. Verwacht van ons een persoonlijke en transparante vastgoedservice, met een optimaal verkoopresultaat.

Bekijk de verkoopprijzen in je buurt

Onze werkwijze

TRANSPARANT EN PERSOONLIJK

Een huis verkopen doe je niet elke week. Daarom staan jouw verwachtingen, vragen en behoeften voor ons centraal. Met een dienstverlening op maat en heldere communicatie gidsen we jou van A tot Z doorheen het verkoopproces. De beste start voor een succesvolle verkoop? Een gratis schatting en verkoopanalyse.

Vraag jouw gratis schatting
Icoon makelaar | Casteels Vastgoed - vastgoed dat raakt in Oost-Vlaanderen

LOKALE VASTGOEDEXPERTS

Je woning verkopen is persoonlijk. Daarom werken we met een aanpak op maat met lokale vastgoedexperts. Heb je vragen, verwachtingen of bezorgdheden? We pakken ze meteen aan in een open kennismakingsgesprek.

Icoon verborgen kosten | Casteels Vastgoed - vastgoed dat raakt in Oost-Vlaanderen

100% TRANSPARANT

Heldere communicatie geeft zekerheid: je weet waar je aan toe bent, wat de kosten zijn en wat het financiële eindresultaat is. De stappen die we ondernemen volg je makkelijk online op.

Icoon resultaatgericht | Casteels Vastgoed - vastgoed dat raakt in Oost-Vlaanderen

DE BESTE PRIJS VOOR JE WONING

We denken digitaal. Zo creëeren we een snelle, efficiënte verkoopervaring voor jou. En kan je persoonlijke makelaar zich volledig toeleggen op wat echt telt: jouw huis verkopen tegen de beste prijs.

VASTGOED VERKOPEN:
hoe gaan we te werk?

Icoon Casteels Vastgoed - vastgoed dat raakt in Oost-Vlaanderen

Stap 1

VERKENNINGSGESPREK

Alles begint met een vrijblijvende kennismaking bij een goede kop koffie. We luisteren aandachtig naar je verwachtingen, beantwoorden vragen en bekijken samen of we een match zijn. Je vertrekt bij ons met een helder beeld van wat je te wachten staat.

Icoon Casteels Vastgoed - vastgoed dat raakt in Oost-Vlaanderen

Stap 2

VERKOOPANALYSE

Met een pandstudie, doelgroepbepaling en marktonderzoek zetten we een verkoopstrategie uit. Verwacht dus een doordacht plan van aanpak met één helder doel: jouw vastgoed zo snel mogelijk verkopen, tegen de beste prijs.

Icoon Casteels Vastgoed - vastgoed dat raakt in Oost-Vlaanderen

Stap 3

MARKETINGSTRATEGIE

Als expert in vastgoed én in de regio Oost-Vlaanderen, zetten we jouw woning in de markt zoals het hoort. Dat doen we met een professionele fotoreportage, newsletters en aantrekkelijke advertenties via sociale media.

Icoon Casteels Vastgoed - vastgoed dat raakt in Oost-Vlaanderen

Stap 4

BEZOEKMOMENTEN

Een bezoekdag organiseren? Een kolfje naar de hand van onze ervaren makelaars. We stellen een rondleiding samen voor kandidaat-kopers en polsen nadien naar hun feedback en motivatie. Terwijl jij rustig iets anders kan doen.

Icoon Casteels Vastgoed - vastgoed dat raakt in Oost-Vlaanderen

Stap 5

AFHANDELING EN OPVOLGING

Je vastgoed is verkocht, proficiat! Nu volgt nog het juridische aspect van de verkoop. Ook het papierwerk en de opvolging achteraf nemen we graag voor onze rekening. En bij de ondertekening van de akte? Dan serveren we uiteraard bubbels.

Icoon Casteels Vastgoed - vastgoed dat raakt in Oost-Vlaanderen

Stap 6

DIENSTEN-NA-VERKOOP

Nu de verkoop van je woning achter de rug is, breekt voor jou een nieuw hoofdstuk aan. Overweldigd door je takenlijstje? Van verhuizen en meterstanden tot een moodboard voor je nieuwe woning: je kan altijd op ons rekenen.

CUSTOMER FIRST

Tim D.
Ik werd uitstekend geholpen door Pierre bij de aankoop van m'n eerste woning. Goede service en steeds responsief in de communicatie.Thanks Pierre!
Lennert
Heel aangename en vlotte samenwerking, communicatie zat goed. De collega's werken duidelijk goed in team. Merci!
Luc P.
Heel tevreden over de service. Brent heeft dat vriendelijk en correct afgewerkt. Stond steeds open voor onze vragen .Aankoop verloopt vlot! Thx. Great team.

HOE KUNNEN WE JOU HELPEN?

Honger naar meer?

Tips en advies lezen om vastgoed te kopen of te verkopen? Schrijf je in op onze nieuwsbrief. Genoeg gelezen? Uitschrijven kan altijd, in één klik.

    Ik wil meer weten over ...   Een huis kopenEen huis verkopen

    *verplichte velden