fbpx


JE HUIS VERKOPEN
ZONDER RISICO’S

Je huis verkopen moet een stressloze ervaring zijn. Ook jouw woning verkopen we snel én tegen de beste prijs. Verwacht van ons een persoonlijke en transparante vastgoedservice, met een helder verkoopresultaat.

Verkoop zonder zorgen

Onze werkwijze

TRANSPARANT EN PERSOONLIJK

Een huis verkopen doe je niet elke week. Daarom staan jouw verwachtingen, vragen en behoeften voor ons centraal. Met een dienstverlening op maat en heldere communicatie gidsen we jou van A tot Z doorheen het verkoopproces. De beste start voor een succesvolle verkoop? Een gratis schatting en verkoopanalyse.

Vraag jouw gratis schatting
Icoon lokale makelaar - Casteels Vastgoed in Oost-Vlaanderen

VAN MENS TOT MENS

Je woning verkopen is persoonlijk. Daarom werken we met een aanpak op maat. Heb je vragen, verwachtingen of bezorgdheden? We pakken ze meteen aan in een open kennismakingsgesprek.

Icoon transparante kosten - Casteels Vastgoed in Oost-Vlaanderen

100% TRANSPARANT

Heldere communicatie geeft zekerheid: je weet waar je aan toe bent, wat de kosten zijn en wat het financiële eindresultaat is. De stappen die we ondernemen volg je makkelijk online op.

Icoon bereikbaarheid - Casteels Vastgoed in Oost-Vlaanderen

DIGITAAL ONDERBOUWD

We denken digitaal. Zo creëeren we een snelle, efficiënte verkoopervaring voor jou. En kan je persoonlijke makelaar zich volledig toeleggen op wat echt telt: jouw huis verkopen tegen de beste prijs.

JE WONING VERKOPEN

Welke formule kies jij?

Schatting & verkoopanalyse

Gratis

Een goede start

Gedetailleerde schatting

Gefundeerd onderzoek

Meer info

Een zorgeloze verkoop

Advies op maat

Volledig ontzorging

No cure no pay

Wat is inbegrepen?

FEEDBACK IS THE BREAKFAST OF CHAMPIONS

Chantal J.
Zéér tevreden over de manier van communicatie en de goede diensten die verleend worden, zeer klantvriendelijk, echt ervaren mensen in de vastgoedwereld.
Sophie D.
Fantastische ervaring bij casteels vastgoed. Alex zorgt voor een duidelijke, transparante en oprechte communicatie. Ik had geen betere makelaar kunnen wensen en raad casteels vastgoed bij iedereen aan die een authentieke eerlijke makelaar wilt.Ook op kantoor werd ik steeds erg vriendelijk en professioneel behandeld door het team.Bedankt om de verkoop van mijn huisje, waar ik eigenlijk best tegen opkeek, om hier zo een aangename ervaring van te maken.
Sophie D.
Fantastische ervaring bij casteels vastgoed. Alex zorgt voor een duidelijke, transparante en oprechte communicatie. Ik had geen betere makelaar kunnen wensen en raad casteels vastgoed bij iedereen aan die een authentieke eerlijke makelaar wilt.
Ook op kantoor werd ik steeds erg vriendelijk en professioneel behandeld door het team.
Bedankt om de verkoop van mijn huisje, waar ik eigenlijk best tegen opkeek, om hier zo een aangename ervaring van te maken.

HOE KUNNEN WE JOU HELPEN?

Honger naar meer?

Tips en advies lezen om vastgoed te kopen of te verkopen? Schrijf je in op onze nieuwsbrief. Genoeg gelezen? Uitschrijven kan altijd, in één klik.

    *verplichte velden