EERLIJKE EN ONDERBOUWDE ANALYSE

Onze 8 expert-makelaars beschikken over de lokale kennis en ervaring om de waarde van jouw eigendom correct in te schatten. Je kan dan ook een eerlijk en onderbouwd pandstudie en verkoopanalyse van ons verwachten.

  • Een eerste kennismaking en pandanalyse ter plaatse
  • Een uitgewerkte pandstudie en waardebepaling, gebaseerd op marktdata en lokale verkoop-ervaring
  • Een vervolgafspraak waarbij we jou een schattingsverslag en verkoopstrategie voorleggen

VERKOOP UW WONING NOG SNELLER
MET ONZE VOORJAARSACTIE

Start met een kennismakingsgesprek inclusief een pandstudie en waardebepaling,
gebaseerd op marktdata en lokale verkoop-ervaring

WAT MAG JE DAARNA VERWACHTEN?

Icoon Casteels Vastgoed - vastgoed dat raakt in Oost-Vlaanderen

STAP 1

ONLINE SCHATTING

Vul de gegevens van je woning zo volledig mogelijk in via onze gratis online schatingstool. Je krijgt vervolgens een schattingsrapport in .pdf met een prijsschatting van je woning. Dit geeft alvast een indicatie maar kan niet beschouwd worden als een definitieve schatting.

Icoon Casteels Vastgoed - vastgoed dat raakt in Oost-Vlaanderen

STAP 2

TOELICHTING

Nadat je de gratis schatting hebt ontvangen, zullen we contact opnemen om meer toelichting te geven bij de gratis schatting. Vervolgens bieden we ook de mogelijkheid om één van onze ervaren makelaars bij jou langs te sturen en een persoonlijke schatting van op maat van jouw woning te maken.

Icoon Casteels Vastgoed - vastgoed dat raakt in Oost-Vlaanderen

STAP 3

EEN FYSIEKE SCHATTING

Via de persoonlijke schatting, kunnen onze makelaars een zeer accurate schatting opmaken aan de hand van jarenlange ervaring en lokale marktkennis.
We brengen de volledige woning en buurt in kaart en geven ook tips en tricks om je woning zelf te verkopen.

quote
" Ik ben zo blij dat ik de stap heb gezet met Casteels Vastgoed! "
Sophie, Een leuke samenwerking!

TEVREDEN KLANTEN

Excellent
4.8
Wouter B.
Zeer goede makelaars firma. Pierre Wickerhoff heeft ons bijzonder goed begeleid bij het verkopen van ons appartement. Ze hebben alles op alles gezet om het appartement zo goed mogelijk op de markt te brengen en uiteindelijk is het heel snel verkocht geraakt. Pierre was steeds heel vlot, enthousiast en vriendelijk in de communicatie en luisterde goed naar onze wensen. Wij zijn heel de firma, maar bovenal Pierre zeer dankbaar.
Valérie F.
Heel vlotte samenwerking. We hadden contact met verschillende makelaars die soms wat opdringerig waren maar dit was hier helemaal niet het geval. Andres gaf onmiddellijk een professionele indruk en rustig gevoel. Er was een zeer vlotte communicatie waarbij je als verkoper steeds op de hoogte bleef van het proces. Afspraken waren duidelijk van bij het begin. De woning werd naar waarde geschat. Uiteindelijk werd de woning op de eerste bezoekdag verkocht aan de vraagprijs.
Annemieke De P.
Ons huis stond te koop op immoweb. We hadden beslist om het zelf te verkopen. Op een woensdagmiddag kreeg ik een telefoontje…. Van het vastgoed Casteels. Gewoon om eens te luisteren of alles goed verliep. Niet om aan te dringen of te melden dat zij het beter konden. Gewoon eens luisteren of er interesse was. Waarop ik antwoordde het is misschien al verkocht! En Andrés zij wat fijne om te horen.Kan je misschien wel helpen met eenbod-document.Waar uiteindelijk de verkoop op ons huis gelukt is.Het vastgoedkantoor heeft ons huis niet verkocht. Maar hij heeft wel de tijd genomen om naar me te luisteren. En hier en daar wat raad gegeven. Ik zou het vastgoedkantoor zeker aanraden. Heel klantvriendelijk en behulpzaam. Bedankt Andrés
Response from the owner: Bedankt Annemieke voor de mooie woorden! Proficiat met de verkoop 👌
js_loader
Vorige Volgende
quote
De vraagprijs van jouw woning is meer dan ooit afhankelijk van de marktsituatie, laat ons die samen met het potentieel van jouw woning bekijken om een correcte waarde te bepalen.
Alex Casteels, Bestuurder

VERHALEN EN ADVIES

In onze blogs lees je handige tips bij de aankoop of verkoop van een woning. Je ontdekt er ook de nieuwste trends in de vastgoedsector én de laatste nieuwtjes bij Casteels Vastgoed.

ONTVANG NU EEN CORRECTE SCHATTING

VASTGOEDADVIES

Tips en advies lezen om vastgoed te kopen of te verkopen? Schrijf je in op onze nieuwsbrief. Genoeg gelezen? Uitschrijven kan altijd, in één klik.