EEN VLEKKELOZE
ERVARING,
DAAR DOEN WE HET VOOR

In alles wat we doen, gaan we voor complete transparantie. Van heldere communicatie en een duidelijke werkwijze tot een bewezen resultaat. De ongezouten mening van klanten die eerder met Casteels hebben samengewerkt, kan natuurlijk niet ontbreken. Benieuwd naar wat jouw voorgangers over ons te zeggen hebben? Je ontdekt het hier.

quote
" Ik ben zo blij dat ik de stap heb gezet met Casteels Vastgoed! "
Sophie, Een leuke samenwerking!
Excellent
4.8
Laura W.
Wij zijn ontzettend blij met ons nieuwe huis en dat is voor een groot deel te danken aan Andrès en zijn vlotte communicatie. Wij raden hem dan ook zonder aarzeling aan iedereen die op zoek is naar een betrouwbare en professionele makelaar. Nogmaals heel erg bedankt, Andrès!
Aline De B.
Andrès is een kerel die open en eerlijk communiceert hij heeft ons huis verkocht in een mum van tijd ik voelde mij steeds op mijn gemak bij hem tijdens de verkoop maar ook ervoor en erna ze hij voor een goeie afhandeling en opzet van de verkoop
Yasmine M.
Heel positieve ervaring met Camille. Menselijk, professioneel en open communicatie. Ons eerste contact was tijdens de rondleiding van een woning. Vervolgens namen we contact op om onze eigen woning te laten schatten. Correcte, betrouwbare en effectieve aanpak.
Nathalie D.
Heel goede samenwerking met Alex Casteels, eerlijk advies en snelle opvolging zorgden voor een vlotte verkoop en ook nadien nog bereikbaar voor vragen , eerlijke communicatie zorgden voor vertrouwen , zeker een aanrader !
Response from the owner: Bedankt nathalie! Leuk om te horen 🙏
Bjorn D.
Het was een aangename ervaring om samen te werken met Alex, die een vlotte verkoop realiseerde en ons alle werk uit handen nam. De rust die hij uitstraalt, zich laten bijstaan door echte professionals (foto, video) en het nakomen van afspraken, maken de samenwerking tot een waar plezier. Ik kan Casteels Vastgoed ten zeerste aanbevelen.
Response from the owner: Bedankt voor de mooie woorden Bjorn! Een wederzijds positieve samenwerking! Open communicatie en het vertrouwen krijgen om de verkoop in goede banen te leiden. 👌
Karen R.
Op een aangename en professionele manier een huis kunnen aankopen via Alex van Casteels Vastgoed. Hij nam zijn tijd voor onze vragen, gaf mogelijkheid tot een extra bezoek en bood ons vertrouwen in het proces. Iets wat essentieel is bij zo’n grote aankoop.
Response from the owner: Super om te lezen Karen! Leuk dat jullie het zo hebben ervaren. Nogmaals proficiat met de uitzonderlijke woning.
Kévin T.
Zeer positieve ervaring bij het bezoek en de aankoop van een appartement met Alex als makelaar. De communicatie was vlot en eerlijk. Thx!
Response from the owner: Bedankt voor de mooie woorden! En veel plezier met de leuke aankoop.
Gertjan G.
Casteels verkocht onze woning binnen de 2 weken voor net onder de vraagprijs!Mooie foto's en professioneel reclamemateriaal!Louis is altijd bereikbaar, ook als je jezelf hebt buitengesloten en hij de reservesleutel heeft! 😅
Response from the owner: Nogmaals Proficiat met de mooie verkoop! Blij dat we mochten bijstaan!
Margot S.
Enorm professioneel, vriendelijk en vlot geholpen door Camille van Casteels Vastgoed, voor de verkoop van mijn appartement.
Response from the owner: Bedankt Margot voor de mooie woorden! En nogmaals een dikke proficiat
Steven B.
Terechtgekomen bij Casteels Vastgoed voor een gratis prijsschatting en geen spijt gehad van de optimale samenwerking nadien. Ze ontnemen jou alle zorgen omtrent de verkoop van de woning en brengen je op regelmatige basis op de hoogte van de vorderingen. Ze zetten jouw woning op de markt op een professionele manier (persoonlijke brochure van de woning, top foto's, leuke video, ...). Ondanks de verkoop minder vlot ging dan oorspronkelijk verwacht, maar toch binnen een zeer aanvaardbare termijn, héél tevreden over de samenwerking! Nogmaals veel dank aan Louis voor de fijne samenwerking!
Response from the owner: Leuke review Steven! Blij om te horen dat alles zo goed verlopen is
Wouter B.
Zeer goede makelaars firma. Pierre Wickerhoff heeft ons bijzonder goed begeleid bij het verkopen van ons appartement. Ze hebben alles op alles gezet om het appartement zo goed mogelijk op de markt te brengen en uiteindelijk is het heel snel verkocht geraakt. Pierre was steeds heel vlot, enthousiast en vriendelijk in de communicatie en luisterde goed naar onze wensen. Wij zijn heel de firma, maar bovenal Pierre zeer dankbaar.
Response from the owner: Bedankt Wouter! Een bewogen periode voor jullie, blij dat we toch bij de verkoop alvast hebben geholpen.
Jordy De R.
Top ervaring bij het bezoek en de aankoop van onze woning bij Casteels vastgoed met Pierre als makelaar. Zeer vlotte, duidelijke en eerlijke communicatie doorheen heel het proces (van bezoek tot aankoop van het huis). Tijdens de bezoekdag gaf Pierre eerst een rondleiding maar liet ons het huis zelf ook even ontdekken. Alle vragen werden zonder probleem en eerlijk beantwoord!
Response from the owner: Bedankt Jordy! En nogmaals proficiat 🙌
Sarah De B.
Ik had een zeer positieve ervaring met vastgoed Casteels. De makelaar, Pierre Wickerhoff was professioneel, vlot en altijd beschikbaar om vragen te beantwoorden. Zijn vriendelijke en duidelijke communicatie maakte het kopen van ons nieuwe huis tot een plezierige ervaring. Ik zou Pierre zeker aanbevelen als makelaar!
Response from the owner: Bedankt voor de mooie woorden! Blij dat we konden helpen bij de aankoop 🙏
Steven D.
Degelijk, helder, correct, en een uiterst fijne vertrouwensband met medewerker Louis Termont, die ook emotioneel leek mee te leven met ons. Dank!
Response from the owner: Bedankt Steven! Louis zal het graag horen. 👍
Monika De B.
We konden rekenen op de persoonlijke en professionele aanpak van Alex. Steeds vlot bereikbaar, eerlijke communicatie en al het papierwerk tot in de puntjes in orde.Prima samenwerking, bedankt!
Response from the owner: Bedankt voor de fijne woorden Monika, blij dat ik kon helpen bij jullie verkoop!
Nicole R.
Heel vlotte samenwerking, Pierre was onze contactpersoon, professionele begeleiding bij de verkoop van een toch wel moeilijk pand - helemaal tevreden. Immo Casteels beslist een aanrader.Onze bijzondere dank aan Pierre en succes in Uw verdere loopbaan in de sector.
Response from the owner: Bedankt voor de mooie woorden Nicole! En nogmaals proficiat.
Bess B.
Heel tevreden van de professionele en deskundige bijstand die we kregen tijdens en na de koop! Bedankt!
Response from the owner: Bedankt Bess! En nogmaals dikke proficiat!
Preben W.
We hadden bewust gekozen voor Casteels vastgoed, en hadden er geen spijt van. Pierre was van bij het begin flexibel, professioneel, en ook de communicatie ging heel vlot. Bedankt!
Response from the owner: Bedankt voor de mooie woorden Preben! Pierre zal het graag horen. Nogmaals proficiat 🍾
Sim T.
Heel vlotte ervaring bij de aankoop van een huis, alles ging snel maar niet overhaast. De makelaar, Alex Casteels, was heel bereid om al mijn vragen te beantwoorden en me op een constructieve manier te begeleiden doorheen het proces van bod tot compromis en leverde ook nuttig advies naar praktische zaken rond verhuis en verandering van adres.
Response from the owner: Bedankt Sim! En nogmaals veel plezier in de nieuwe woonst!
marleen K.
Ik had een heel goede ervaring met vastgoed Casteels. Ik kreeg Pierre Wickerhoff als makelaar over de vloer en vanaf het eerste moment was er een groot vertrouwen in zijn aanpak, zijn profesionaliteit. De communicatie verliep zeer vlot, hij deed zijn uiterste best om de verkoop zo succesvol mogelijk te laten verlopen. Een absolute aanrader!
Response from the owner: Leuk om te horen Marleen! En nogmaals proficiat met de verkoop.
Silke C.
Ik kan Casteels vastgoed echt aanraden! Zeer vlotte en eerlijke communicatie met makelaar Pierre Wickerhoff. Geen typische verkoopspraatjes, hij neemt de tijd om duidelijke uitleg te geven en is ook na de kantooruren bereikbaar. Bedankt!
Response from the owner: Bedankt voor de mooie woorden Silke!
Valérie F.
Heel vlotte samenwerking. We hadden contact met verschillende makelaars die soms wat opdringerig waren maar dit was hier helemaal niet het geval. Andres gaf onmiddellijk een professionele indruk en rustig gevoel. Er was een zeer vlotte communicatie waarbij je als verkoper steeds op de hoogte bleef van het proces. Afspraken waren duidelijk van bij het begin. De woning werd naar waarde geschat. Uiteindelijk werd de woning op de eerste bezoekdag verkocht aan de vraagprijs.
Eline S.
Fijne samenwerking met Andrès Lingier.
isaak H.
Camille is een heel bekwame makelaar en weet waarover ze spreekt.
mieke D.
Correct en vlotte benadering. Flexibel in het plannen van bezoekmoment. Duidelijke en volledige informatie ter beschikking.Het bezoek met Andres is uitermate aangenaam verlopen. Hij nam uitgebreid de tijd om ons rond te leiden en te antwoorden op onze vragen.
Response from the owner: Super om te horen Mieke!
Annemieke De P.
Ons huis stond te koop op immoweb. We hadden beslist om het zelf te verkopen. Op een woensdagmiddag kreeg ik een telefoontje…. Van het vastgoed Casteels. Gewoon om eens te luisteren of alles goed verliep. Niet om aan te dringen of te melden dat zij het beter konden. Gewoon eens luisteren of er interesse was. Waarop ik antwoordde het is misschien al verkocht! En Andrés zij wat fijne om te horen.Kan je misschien wel helpen met eenbod-document.Waar uiteindelijk de verkoop op ons huis gelukt is.Het vastgoedkantoor heeft ons huis niet verkocht. Maar hij heeft wel de tijd genomen om naar me te luisteren. En hier en daar wat raad gegeven. Ik zou het vastgoedkantoor zeker aanraden. Heel klantvriendelijk en behulpzaam. Bedankt Andrés
Response from the owner: Bedankt Annemieke voor de mooie woorden! Proficiat met de verkoop 👌
herman C.
De beste voor de verkoop van je huis of appartement ik kan het weten wat andere vastgoedbedrijven een jaar overdeden deed vastgoed casteels dit in een week ,voor mij de beste 11/10
Response from the owner: Bedankt Herman en alvast prettige feestdagen!
Laura Van der S.
Ik ben heel tevreden over Casteels Vastgoed! Vanaf het begin kreeg ik een duidelijke uitleg zonder de typische vastgoedpraatjes, was men transparant over de kosten, zorgden ze zelf voor de verzameling van de nodige documenten, het naleven van afspraken, etc.Met veel dank aan Pierre Wickerhoff die zorgde voor een zeer persoonlijke opvolging, eerlijke communicatie, vlotte bereikbaarheid en een heel snelle verkoop van mijn pand!
Response from the owner: Bedankt Laura! Heel leuk om te horen. 🙏
Arie D.
Casteels vastgoed kwamen hun woorden en afspraken heel correct na en leverden efficiënte verwerking nadien. Dank je wel hiervoor aan Elynn!
Response from the owner: Bedankt voor de mooie woorden, blij om te horen dat uw ervaring positief is verlopen!
Marleen V.
Wij zijn zeer tevreden over Casteels.Alles is zeer vlot en correct verlopen.Met veel dank aan Louis Termont , hij heeft al het nodige gedaan en stond steeds klaar om onze vragen te beantwoorden. Het is zeker een aanrader. Daarvoor onze dankGroetjes Marleen
Response from the owner: Bedankt voor de mooie woorden Marleen! 🙏
Hilde Van H.
zeer tevreden, professionele werking
Response from the owner: Merci Hilde! Blij om te horen🙏
Robin C.
Als koper van mijn eerste handelspand ben ik heel blij met de manier waarop Alex het proces mee begeleide.Hij gaat professioneel tewerk en is zeer toegankelijk. Ik vind het zelf heel belangrijk dat een makelaar afspraken nakomt, open staat voor vragen, zijn dossier goed kent en alle vragen beantwoord. Kortom, een heel goede ervaring.
Response from the owner: Bedankt Robin! En veel succes met de uitbreiding van de zaak 💪
Eva De P.
professioneel, vriendelijk, goede schatting, vlotte opvolging, duidelijke communicatie, ... een aanrader!
Response from the owner: Bedankt Eva voor de mooie woorden! Opnieuw een succesvolle verkoop en mooi om te zien hoe klanten ook vrienden kunnen worden. Tot snel!
Mullem C.
In het kader van de verkoop van ons pand hebben wij drie makelaars gevraagd voor een oriënterend gesprek. Als laatste spraken wij met Alex Casteels. Zeer professioneel, innemend en vertrouwen uitstralend, geen "gladde immo-praatjes" maar een en al oor voor onze wensen, voor onze voorstellen en onze ideeën. Alex luisterde en reageerde met al zijn ervaring als basis en dat maakte indruk op ons. Bij het tweede gesprek hebben wij onze gemeenschappelijke ideeën, wensen en eisen ondergebracht in een contract met Casteels Vastgoed. Eén maand later, een maand die gevuld werd met fotosessies, gesprekken en aangename bezoeken aan het makelaarskantoor, was de eerste "bezoekers-dag", een zaterdag. Op zondag werd er een zeer reëel bod uitgebracht onder één voorwaarde. De hele zondag heeft Alex gespendeerd om aan deze voorwaarde van de koper te kunnen voldoen. Diezelfde zondagavond hebben wij en de koper ons wederzijds akkoord gegeven en enige dagen later was de compromis getekend en dat voor een pand in de hogere prijsklasse. Behalve onze vraagprijs hebben wij ook heel sympathieke kopers leren kennen waarmee wij, zeer regelmatig, contact zullen houden. Zijn wij tevreden over de tussenkomst van Casteels Vastgoed.... met zekerheid ! Zullen wij Casteels Vastgoed adviseren en aanraden aan anderen....met zekerheid ! Een dank en een groot compliment aan Alex , het was zeer aangenaam met U samen te werken. Constant Verheijen.
Response from the owner: Bedankt Constant voor de heerlijke review! Het gevoel is wederzijds en indien ik jullie nog kan bijstaan in de toekomst; doe ik dit alvast met plezier. Nogmaals proficiat en al het beste!
Stefaan M.
Supersnelle en zorgeloze verkoop van ons woning! In een weekend verkocht! Waarvoor dank aan Elynn! Aanrader!
Response from the owner: Bedankt Stefaan! En proficiat met de vlotte verkoop! 👏
marleen van Z.
Heel aangenaam eerste contact met de makelaar. Duidelijke informatie, afspraken en verloop van de verkoop.De makelaar was steeds bereikbaar voor vragen, altijd een vriendelijk en professioneel antwoord.Op de dag van de verkoop hadden we onmiddellijk feedback over de bezoeken. Dit gaf ons een zeer gerust gevoel.Geen enkel probleem gehad bij de opmaak van de compromis, de documenten die ontbraken werden zonder probleem door de makelaar opgevraagd.Kortom, een professionele, vriendelijke aanpak zodat we een vlotte en probleemloze verkoop hebben gehad van het huis.Ik zou iedereen aanraden om met deze mensen te werken.Marleen
Response from the owner: Bedankt Marleen! Heel mooie woorden. Het was een alvast een aangename samenwerking!
Zara De L.
Zeer tevreden over het hele proces bij de aankoop van onze woning! Casteels vastgoed onderscheidt zich van andere makelaars door hun no-nonsense houding en vlotte doelgerichte communicatie. Bedankt, Elynn!
Response from the owner: Bedankt Zara! En nogmaals proficiat met de mooie aankoop ✔️
Francine van V.
heel correct en niet opdringerig
Olan
We zijn altijd al enigszins sceptisch geweest tov makelaars, maar na onze samenwerking met Casteels Vastgoed moet die mening toch bijgesteld worden. Zowel bij de aankoop als verkoop hebben zij, en in het bijzonder Pierre, een uitstekende service geleverd. Verkopen is een vak; meer nog een talent. Pierre combineert dat talent met een goeie dosis mensenkennis, een transparante en vlotte communicatiestijl en een brede glimlach. Resultaat; een woning die in een mum van tijd was verkocht. Nogmaals bedankt, Pierre, Alex en het team van Casteels Vastgoed!
Marc V.
Vlotte begeleiding doorheen het hele verkoopproces. Bedankt!!
Response from the owner: Nogmaals bedankt voor de mooie woorden Marc! En proficiat met de verkoop
Valdes L.
Snelle en efficiënte verkoop met een duidelijke uitleg en persoonlijke aanpak door Cedric Varnavas. Verkocht na amper een week!
Francis Van de V.
Toen we wisten dat de woning van m'n moeder ging moeten verkocht worden, hebben we met een aantal makelaars afgesproken. We hadden direct een goed gevoel bij Pierre Wickerhoff van Casteels vastgoed. De communicatie verliep vlot, eerlijk en transparant. Hij heeft aan al onze wensen voldaan, met bloed, zweet en tranen heeft hij een correcte prijs kunnen onderhandelen. Dikke proficiat en merci aan Pierre en het Casteels team voor de bewezen diensten. We raden Pierre en het team ten sterkste aan. Nogmaals bedankt, familie Van de Velde-Bodenghien.
Response from the owner: Bedankt Francis! Het was ons een genoegen om samen te werken!
Van de Walle B.
Wij zijn zeer tevreden over Casteels Vastgoed. In bijzonder de makelaar Pierre. Een betrouwbare makelaar met als passie de juiste koper te vinden voor jouw woning.Zijn correcte en eerlijke omgang heeft ons het vertrouwen gegeven om een woning te kopen bij casteels vastgoed.Bedankt voor het professionele advies en de aangename samenwerking.
Response from the owner: Bedankt voor de mooie woorden Bo! Pierre zal het graag horen. Alvast veel plezier in de nieuwe woning 👏
Matthias V.
Deze week de compromis getekend voor de verkoop van ons huis. Heel erg bedankt aan Elynn en team voor de snelle, aangename en correcte behandeling doorheen het proces. Aanrader!
Response from the owner: Jullie bedankt voor de toffe samenwerking! En nogmaals proficiat met de verkoop 👏👏👏
Chayenne S.
Zeer tevreden van het verloop van de aankoop van ons huis. Heel erg bedankt aan Elynn en team voor de correcte behandeling en begeleiding doorheen het process.
Response from the owner: Bedankt voor de leuke woorden en veel succes in de nieuwe woning! 👏
hanife D.
Huis verkocht en een nieuwe huis gekocht bij Casteels vastgoed. Het was een aangename samenwerking.Altijd heel vriendelijk en steeds bereikbaar. Is zeker een aanrader!Bedankt aan Elynn,Alex en team!
Response from the owner: Bedankt Hanife! Blij dat alles in orde is gekomen zoals het moest zijn. Proficiat met de mooie aankoop en verkoop. En dit allemaal op een maand tijd. ✔
Lukas Van der B.
Met deze review wil ik graag Casteels Vastgoed als Pierre bedanken voor de vlotte aankoop van onze woning.Wanneer eerlijkheid, behulpzaamheid en humor samenvallen, kan je als kopers enkel alleen tevreden terugblikken.Ook het contact met de verkoper loopt zoals we gehoopt hadden.Een aanrader.Evelyne & Lukas
Response from the owner: Bedankt Lukas & Evelyne voor de mooie woorden. Pierre zal het graag horen dat zijn hulp geapprecieerd werd. Nogmaals proficiat met de aankoop!
Alex De B.
Aansluitend op een door mij gevraagde schatting van mijn woning ben ik in contact getreden met Pierre Wickerhoff, een medewerker van het kantoor. Niettegenstaande ik nogal septisch stond tegenover ‘immomakelaars’ had ik direct het volste vertrouwen in Pierre. Vlotte communicatie, eerlijk, behulpzaam, prachtige foto’s en op een mum van tijd was mijn woning verkocht tegen de gewenste prijs. Ik kan alleen , aan iedereen die zou twijfelen om te verkopen via een makelaar, aanraden om contact op te nemen met Pierre van vastgoed Casteels. Dit was nu eens echt een bijzondere positieve ervaring.
Response from the owner: Bedankt voor de mooie woorden Alex! Pierre zal het graag horen. Ook vanwege de rest van ons team nogmaals een welgemeende proficiat met de verkoop.
Sarah G.
Bedankt voor de super vlotte verkoop van ons huis. Alex straalt rust en professionalisme uit, en heeft alles bij onze verkoop ook zo volbracht. Het is leuk om met een gerust hart op die manier de zaken uit handen te geven. Ook bedankt aan de fotograaf voor het zeer mooie werk en onze complimenten voor het Casteels biertje, dat smaakte zeker! We hebben het nut van een immo zeker ervaren en zouden het zo opnieuw doen. Bedankt!
Sarah De L.
Heel tevreden over Elynn Van de Wynkele. Alles tiptop in orde en zeer snel afgehandeld. Bedankt voor de vlotte ontzorgde verkoop.
Eva B.
Zonet mijn compromis getekend van mijn aankoop bij Casteels vastgoed. Brent was een zeer aangename contactpersoon en gaf betrouwbaar en eerlijk advies. Bedankt voor de vlotte samenwerking en nog veel succes met de volgende verkopen!
Patrick De P.
Vastgoed Casteels getuigt van professionalisme ten top. Een aanrader!
Correcte en snelle verkoop van de woning,bedankt daarvoor👍
Luc P.
Heel tevreden over de service. Brent heeft dat vriendelijk en correct afgewerkt. Stond steeds open voor onze vragen .Aankoop verloopt vlot! Thx. Great team.
Wâtte Z.
Onze ervaring met Casteels vastgoed is zeer positief! Super vriendelijk, persoonlijk en professioneel ontvangen tijdens een woning bezoek door Tine. Open communicatie en altijd bereikbaar voor vragen. We hebben inmiddels het contract getekend en kijken uit naar de verhuis. Tine heeft dit voor ons perfect begeleid. Dankjewel hiervoor.
Sophie D.
Fantastische ervaring bij casteels vastgoed. Alex zorgt voor een duidelijke, transparante en oprechte communicatie. Ik had geen betere makelaar kunnen wensen en raad casteels vastgoed bij iedereen aan die een authentieke eerlijke makelaar wilt.
Ook op kantoor werd ik steeds erg vriendelijk en professioneel behandeld door het team.
Bedankt om de verkoop van mijn huisje, waar ik eigenlijk best tegen opkeek, om hier zo een aangename ervaring van te maken.
Paulien V.
Zeer tevreden van de communicatie en manier van werken. Alex was altijd vriendelijk, steeds op tijd bij onze bezoeken en bereid om snel tijd te maken in zijn agenda.
Verzorgde website waar de nodige informatie en documenten toegankelijk zijn. De getekende plattegrond van de woning is een grote meerwaarde voor de koper om snel een overzicht van de woning te krijgen en de mogelijkheden van het huis te kunnen inschatten, dit zowel vóór de aankoop maar zeker ook na de aankoop bij het kiezen van meubelen en dergelijke.
Michele D.
De verkoop van onze woning werd een verhaal met een zeer mooi einde! We werden goed ingelicht over de procedure bij verkoop en hadden hierdoor een geruststellend gevoel bij aanvang van het kijkweekend.
Elynn verkocht onze woning op de eerste bezoekdag !!!
Pieter T.
Vlotte communicatie, duidelijke uitleg!
Evelyn V.
Wij zijn heel lovend over de aanpak van Casteels vastgoed! Altijd heel correct, super vriendelijk en heel professioneel! Ons huis was op amper enkele dagen verkocht, TOP werk van Elynn! 👌 Aanrader!
Ann M.
Betrouwbare professionele realistische en zeer vriendelijke makelaar, die pro actief vele van je mogelijke vragen beantwoordt en het menselijk aspect met even veel zorg en respect behandelt.
Carine Van C.
Top kantoor!Service tot in de puntjes verzorgd! Beleefde en super vriendelijke medewerkers, een voorbeeld voor de sector👏👍
js_loader
quote
" De foto's waren prachtig! "
Liza & Frédéric, Een tevreden koppel
Excellent
4.8
Laura W.
Wij zijn ontzettend blij met ons nieuwe huis en dat is voor een groot deel te danken aan Andrès en zijn vlotte communicatie. Wij raden hem dan ook zonder aarzeling aan iedereen die op zoek is naar een betrouwbare en professionele makelaar. Nogmaals heel erg bedankt, Andrès!
Aline De B.
Andrès is een kerel die open en eerlijk communiceert hij heeft ons huis verkocht in een mum van tijd ik voelde mij steeds op mijn gemak bij hem tijdens de verkoop maar ook ervoor en erna ze hij voor een goeie afhandeling en opzet van de verkoop
Yasmine M.
Heel positieve ervaring met Camille. Menselijk, professioneel en open communicatie. Ons eerste contact was tijdens de rondleiding van een woning. Vervolgens namen we contact op om onze eigen woning te laten schatten. Correcte, betrouwbare en effectieve aanpak.
Nathalie D.
Heel goede samenwerking met Alex Casteels, eerlijk advies en snelle opvolging zorgden voor een vlotte verkoop en ook nadien nog bereikbaar voor vragen , eerlijke communicatie zorgden voor vertrouwen , zeker een aanrader !
Response from the owner: Bedankt nathalie! Leuk om te horen 🙏
Bjorn D.
Het was een aangename ervaring om samen te werken met Alex, die een vlotte verkoop realiseerde en ons alle werk uit handen nam. De rust die hij uitstraalt, zich laten bijstaan door echte professionals (foto, video) en het nakomen van afspraken, maken de samenwerking tot een waar plezier. Ik kan Casteels Vastgoed ten zeerste aanbevelen.
Response from the owner: Bedankt voor de mooie woorden Bjorn! Een wederzijds positieve samenwerking! Open communicatie en het vertrouwen krijgen om de verkoop in goede banen te leiden. 👌
Karen R.
Op een aangename en professionele manier een huis kunnen aankopen via Alex van Casteels Vastgoed. Hij nam zijn tijd voor onze vragen, gaf mogelijkheid tot een extra bezoek en bood ons vertrouwen in het proces. Iets wat essentieel is bij zo’n grote aankoop.
Response from the owner: Super om te lezen Karen! Leuk dat jullie het zo hebben ervaren. Nogmaals proficiat met de uitzonderlijke woning.
Kévin T.
Zeer positieve ervaring bij het bezoek en de aankoop van een appartement met Alex als makelaar. De communicatie was vlot en eerlijk. Thx!
Response from the owner: Bedankt voor de mooie woorden! En veel plezier met de leuke aankoop.
Gertjan G.
Casteels verkocht onze woning binnen de 2 weken voor net onder de vraagprijs!Mooie foto's en professioneel reclamemateriaal!Louis is altijd bereikbaar, ook als je jezelf hebt buitengesloten en hij de reservesleutel heeft! 😅
Response from the owner: Nogmaals Proficiat met de mooie verkoop! Blij dat we mochten bijstaan!
Margot S.
Enorm professioneel, vriendelijk en vlot geholpen door Camille van Casteels Vastgoed, voor de verkoop van mijn appartement.
Response from the owner: Bedankt Margot voor de mooie woorden! En nogmaals een dikke proficiat
Steven B.
Terechtgekomen bij Casteels Vastgoed voor een gratis prijsschatting en geen spijt gehad van de optimale samenwerking nadien. Ze ontnemen jou alle zorgen omtrent de verkoop van de woning en brengen je op regelmatige basis op de hoogte van de vorderingen. Ze zetten jouw woning op de markt op een professionele manier (persoonlijke brochure van de woning, top foto's, leuke video, ...). Ondanks de verkoop minder vlot ging dan oorspronkelijk verwacht, maar toch binnen een zeer aanvaardbare termijn, héél tevreden over de samenwerking! Nogmaals veel dank aan Louis voor de fijne samenwerking!
Response from the owner: Leuke review Steven! Blij om te horen dat alles zo goed verlopen is
Wouter B.
Zeer goede makelaars firma. Pierre Wickerhoff heeft ons bijzonder goed begeleid bij het verkopen van ons appartement. Ze hebben alles op alles gezet om het appartement zo goed mogelijk op de markt te brengen en uiteindelijk is het heel snel verkocht geraakt. Pierre was steeds heel vlot, enthousiast en vriendelijk in de communicatie en luisterde goed naar onze wensen. Wij zijn heel de firma, maar bovenal Pierre zeer dankbaar.
Response from the owner: Bedankt Wouter! Een bewogen periode voor jullie, blij dat we toch bij de verkoop alvast hebben geholpen.
Jordy De R.
Top ervaring bij het bezoek en de aankoop van onze woning bij Casteels vastgoed met Pierre als makelaar. Zeer vlotte, duidelijke en eerlijke communicatie doorheen heel het proces (van bezoek tot aankoop van het huis). Tijdens de bezoekdag gaf Pierre eerst een rondleiding maar liet ons het huis zelf ook even ontdekken. Alle vragen werden zonder probleem en eerlijk beantwoord!
Response from the owner: Bedankt Jordy! En nogmaals proficiat 🙌
Sarah De B.
Ik had een zeer positieve ervaring met vastgoed Casteels. De makelaar, Pierre Wickerhoff was professioneel, vlot en altijd beschikbaar om vragen te beantwoorden. Zijn vriendelijke en duidelijke communicatie maakte het kopen van ons nieuwe huis tot een plezierige ervaring. Ik zou Pierre zeker aanbevelen als makelaar!
Response from the owner: Bedankt voor de mooie woorden! Blij dat we konden helpen bij de aankoop 🙏
Steven D.
Degelijk, helder, correct, en een uiterst fijne vertrouwensband met medewerker Louis Termont, die ook emotioneel leek mee te leven met ons. Dank!
Response from the owner: Bedankt Steven! Louis zal het graag horen. 👍
Monika De B.
We konden rekenen op de persoonlijke en professionele aanpak van Alex. Steeds vlot bereikbaar, eerlijke communicatie en al het papierwerk tot in de puntjes in orde.Prima samenwerking, bedankt!
Response from the owner: Bedankt voor de fijne woorden Monika, blij dat ik kon helpen bij jullie verkoop!
Nicole R.
Heel vlotte samenwerking, Pierre was onze contactpersoon, professionele begeleiding bij de verkoop van een toch wel moeilijk pand - helemaal tevreden. Immo Casteels beslist een aanrader.Onze bijzondere dank aan Pierre en succes in Uw verdere loopbaan in de sector.
Response from the owner: Bedankt voor de mooie woorden Nicole! En nogmaals proficiat.
Bess B.
Heel tevreden van de professionele en deskundige bijstand die we kregen tijdens en na de koop! Bedankt!
Response from the owner: Bedankt Bess! En nogmaals dikke proficiat!
Preben W.
We hadden bewust gekozen voor Casteels vastgoed, en hadden er geen spijt van. Pierre was van bij het begin flexibel, professioneel, en ook de communicatie ging heel vlot. Bedankt!
Response from the owner: Bedankt voor de mooie woorden Preben! Pierre zal het graag horen. Nogmaals proficiat 🍾
Sim T.
Heel vlotte ervaring bij de aankoop van een huis, alles ging snel maar niet overhaast. De makelaar, Alex Casteels, was heel bereid om al mijn vragen te beantwoorden en me op een constructieve manier te begeleiden doorheen het proces van bod tot compromis en leverde ook nuttig advies naar praktische zaken rond verhuis en verandering van adres.
Response from the owner: Bedankt Sim! En nogmaals veel plezier in de nieuwe woonst!
marleen K.
Ik had een heel goede ervaring met vastgoed Casteels. Ik kreeg Pierre Wickerhoff als makelaar over de vloer en vanaf het eerste moment was er een groot vertrouwen in zijn aanpak, zijn profesionaliteit. De communicatie verliep zeer vlot, hij deed zijn uiterste best om de verkoop zo succesvol mogelijk te laten verlopen. Een absolute aanrader!
Response from the owner: Leuk om te horen Marleen! En nogmaals proficiat met de verkoop.
Silke C.
Ik kan Casteels vastgoed echt aanraden! Zeer vlotte en eerlijke communicatie met makelaar Pierre Wickerhoff. Geen typische verkoopspraatjes, hij neemt de tijd om duidelijke uitleg te geven en is ook na de kantooruren bereikbaar. Bedankt!
Response from the owner: Bedankt voor de mooie woorden Silke!
Valérie F.
Heel vlotte samenwerking. We hadden contact met verschillende makelaars die soms wat opdringerig waren maar dit was hier helemaal niet het geval. Andres gaf onmiddellijk een professionele indruk en rustig gevoel. Er was een zeer vlotte communicatie waarbij je als verkoper steeds op de hoogte bleef van het proces. Afspraken waren duidelijk van bij het begin. De woning werd naar waarde geschat. Uiteindelijk werd de woning op de eerste bezoekdag verkocht aan de vraagprijs.
Eline S.
Fijne samenwerking met Andrès Lingier.
isaak H.
Camille is een heel bekwame makelaar en weet waarover ze spreekt.
mieke D.
Correct en vlotte benadering. Flexibel in het plannen van bezoekmoment. Duidelijke en volledige informatie ter beschikking.Het bezoek met Andres is uitermate aangenaam verlopen. Hij nam uitgebreid de tijd om ons rond te leiden en te antwoorden op onze vragen.
Response from the owner: Super om te horen Mieke!
Annemieke De P.
Ons huis stond te koop op immoweb. We hadden beslist om het zelf te verkopen. Op een woensdagmiddag kreeg ik een telefoontje…. Van het vastgoed Casteels. Gewoon om eens te luisteren of alles goed verliep. Niet om aan te dringen of te melden dat zij het beter konden. Gewoon eens luisteren of er interesse was. Waarop ik antwoordde het is misschien al verkocht! En Andrés zij wat fijne om te horen.Kan je misschien wel helpen met eenbod-document.Waar uiteindelijk de verkoop op ons huis gelukt is.Het vastgoedkantoor heeft ons huis niet verkocht. Maar hij heeft wel de tijd genomen om naar me te luisteren. En hier en daar wat raad gegeven. Ik zou het vastgoedkantoor zeker aanraden. Heel klantvriendelijk en behulpzaam. Bedankt Andrés
Response from the owner: Bedankt Annemieke voor de mooie woorden! Proficiat met de verkoop 👌
herman C.
De beste voor de verkoop van je huis of appartement ik kan het weten wat andere vastgoedbedrijven een jaar overdeden deed vastgoed casteels dit in een week ,voor mij de beste 11/10
Response from the owner: Bedankt Herman en alvast prettige feestdagen!
Laura Van der S.
Ik ben heel tevreden over Casteels Vastgoed! Vanaf het begin kreeg ik een duidelijke uitleg zonder de typische vastgoedpraatjes, was men transparant over de kosten, zorgden ze zelf voor de verzameling van de nodige documenten, het naleven van afspraken, etc.Met veel dank aan Pierre Wickerhoff die zorgde voor een zeer persoonlijke opvolging, eerlijke communicatie, vlotte bereikbaarheid en een heel snelle verkoop van mijn pand!
Response from the owner: Bedankt Laura! Heel leuk om te horen. 🙏
Arie D.
Casteels vastgoed kwamen hun woorden en afspraken heel correct na en leverden efficiënte verwerking nadien. Dank je wel hiervoor aan Elynn!
Response from the owner: Bedankt voor de mooie woorden, blij om te horen dat uw ervaring positief is verlopen!
Marleen V.
Wij zijn zeer tevreden over Casteels.Alles is zeer vlot en correct verlopen.Met veel dank aan Louis Termont , hij heeft al het nodige gedaan en stond steeds klaar om onze vragen te beantwoorden. Het is zeker een aanrader. Daarvoor onze dankGroetjes Marleen
Response from the owner: Bedankt voor de mooie woorden Marleen! 🙏
Hilde Van H.
zeer tevreden, professionele werking
Response from the owner: Merci Hilde! Blij om te horen🙏
Robin C.
Als koper van mijn eerste handelspand ben ik heel blij met de manier waarop Alex het proces mee begeleide.Hij gaat professioneel tewerk en is zeer toegankelijk. Ik vind het zelf heel belangrijk dat een makelaar afspraken nakomt, open staat voor vragen, zijn dossier goed kent en alle vragen beantwoord. Kortom, een heel goede ervaring.
Response from the owner: Bedankt Robin! En veel succes met de uitbreiding van de zaak 💪
Eva De P.
professioneel, vriendelijk, goede schatting, vlotte opvolging, duidelijke communicatie, ... een aanrader!
Response from the owner: Bedankt Eva voor de mooie woorden! Opnieuw een succesvolle verkoop en mooi om te zien hoe klanten ook vrienden kunnen worden. Tot snel!
Mullem C.
In het kader van de verkoop van ons pand hebben wij drie makelaars gevraagd voor een oriënterend gesprek. Als laatste spraken wij met Alex Casteels. Zeer professioneel, innemend en vertrouwen uitstralend, geen "gladde immo-praatjes" maar een en al oor voor onze wensen, voor onze voorstellen en onze ideeën. Alex luisterde en reageerde met al zijn ervaring als basis en dat maakte indruk op ons. Bij het tweede gesprek hebben wij onze gemeenschappelijke ideeën, wensen en eisen ondergebracht in een contract met Casteels Vastgoed. Eén maand later, een maand die gevuld werd met fotosessies, gesprekken en aangename bezoeken aan het makelaarskantoor, was de eerste "bezoekers-dag", een zaterdag. Op zondag werd er een zeer reëel bod uitgebracht onder één voorwaarde. De hele zondag heeft Alex gespendeerd om aan deze voorwaarde van de koper te kunnen voldoen. Diezelfde zondagavond hebben wij en de koper ons wederzijds akkoord gegeven en enige dagen later was de compromis getekend en dat voor een pand in de hogere prijsklasse. Behalve onze vraagprijs hebben wij ook heel sympathieke kopers leren kennen waarmee wij, zeer regelmatig, contact zullen houden. Zijn wij tevreden over de tussenkomst van Casteels Vastgoed.... met zekerheid ! Zullen wij Casteels Vastgoed adviseren en aanraden aan anderen....met zekerheid ! Een dank en een groot compliment aan Alex , het was zeer aangenaam met U samen te werken. Constant Verheijen.
Response from the owner: Bedankt Constant voor de heerlijke review! Het gevoel is wederzijds en indien ik jullie nog kan bijstaan in de toekomst; doe ik dit alvast met plezier. Nogmaals proficiat en al het beste!
Stefaan M.
Supersnelle en zorgeloze verkoop van ons woning! In een weekend verkocht! Waarvoor dank aan Elynn! Aanrader!
Response from the owner: Bedankt Stefaan! En proficiat met de vlotte verkoop! 👏
marleen van Z.
Heel aangenaam eerste contact met de makelaar. Duidelijke informatie, afspraken en verloop van de verkoop.De makelaar was steeds bereikbaar voor vragen, altijd een vriendelijk en professioneel antwoord.Op de dag van de verkoop hadden we onmiddellijk feedback over de bezoeken. Dit gaf ons een zeer gerust gevoel.Geen enkel probleem gehad bij de opmaak van de compromis, de documenten die ontbraken werden zonder probleem door de makelaar opgevraagd.Kortom, een professionele, vriendelijke aanpak zodat we een vlotte en probleemloze verkoop hebben gehad van het huis.Ik zou iedereen aanraden om met deze mensen te werken.Marleen
Response from the owner: Bedankt Marleen! Heel mooie woorden. Het was een alvast een aangename samenwerking!
Zara De L.
Zeer tevreden over het hele proces bij de aankoop van onze woning! Casteels vastgoed onderscheidt zich van andere makelaars door hun no-nonsense houding en vlotte doelgerichte communicatie. Bedankt, Elynn!
Response from the owner: Bedankt Zara! En nogmaals proficiat met de mooie aankoop ✔️
Francine van V.
heel correct en niet opdringerig
Olan
We zijn altijd al enigszins sceptisch geweest tov makelaars, maar na onze samenwerking met Casteels Vastgoed moet die mening toch bijgesteld worden. Zowel bij de aankoop als verkoop hebben zij, en in het bijzonder Pierre, een uitstekende service geleverd. Verkopen is een vak; meer nog een talent. Pierre combineert dat talent met een goeie dosis mensenkennis, een transparante en vlotte communicatiestijl en een brede glimlach. Resultaat; een woning die in een mum van tijd was verkocht. Nogmaals bedankt, Pierre, Alex en het team van Casteels Vastgoed!
Marc V.
Vlotte begeleiding doorheen het hele verkoopproces. Bedankt!!
Response from the owner: Nogmaals bedankt voor de mooie woorden Marc! En proficiat met de verkoop
Valdes L.
Snelle en efficiënte verkoop met een duidelijke uitleg en persoonlijke aanpak door Cedric Varnavas. Verkocht na amper een week!
Francis Van de V.
Toen we wisten dat de woning van m'n moeder ging moeten verkocht worden, hebben we met een aantal makelaars afgesproken. We hadden direct een goed gevoel bij Pierre Wickerhoff van Casteels vastgoed. De communicatie verliep vlot, eerlijk en transparant. Hij heeft aan al onze wensen voldaan, met bloed, zweet en tranen heeft hij een correcte prijs kunnen onderhandelen. Dikke proficiat en merci aan Pierre en het Casteels team voor de bewezen diensten. We raden Pierre en het team ten sterkste aan. Nogmaals bedankt, familie Van de Velde-Bodenghien.
Response from the owner: Bedankt Francis! Het was ons een genoegen om samen te werken!
Van de Walle B.
Wij zijn zeer tevreden over Casteels Vastgoed. In bijzonder de makelaar Pierre. Een betrouwbare makelaar met als passie de juiste koper te vinden voor jouw woning.Zijn correcte en eerlijke omgang heeft ons het vertrouwen gegeven om een woning te kopen bij casteels vastgoed.Bedankt voor het professionele advies en de aangename samenwerking.
Response from the owner: Bedankt voor de mooie woorden Bo! Pierre zal het graag horen. Alvast veel plezier in de nieuwe woning 👏
Matthias V.
Deze week de compromis getekend voor de verkoop van ons huis. Heel erg bedankt aan Elynn en team voor de snelle, aangename en correcte behandeling doorheen het proces. Aanrader!
Response from the owner: Jullie bedankt voor de toffe samenwerking! En nogmaals proficiat met de verkoop 👏👏👏
Chayenne S.
Zeer tevreden van het verloop van de aankoop van ons huis. Heel erg bedankt aan Elynn en team voor de correcte behandeling en begeleiding doorheen het process.
Response from the owner: Bedankt voor de leuke woorden en veel succes in de nieuwe woning! 👏
hanife D.
Huis verkocht en een nieuwe huis gekocht bij Casteels vastgoed. Het was een aangename samenwerking.Altijd heel vriendelijk en steeds bereikbaar. Is zeker een aanrader!Bedankt aan Elynn,Alex en team!
Response from the owner: Bedankt Hanife! Blij dat alles in orde is gekomen zoals het moest zijn. Proficiat met de mooie aankoop en verkoop. En dit allemaal op een maand tijd. ✔
Lukas Van der B.
Met deze review wil ik graag Casteels Vastgoed als Pierre bedanken voor de vlotte aankoop van onze woning.Wanneer eerlijkheid, behulpzaamheid en humor samenvallen, kan je als kopers enkel alleen tevreden terugblikken.Ook het contact met de verkoper loopt zoals we gehoopt hadden.Een aanrader.Evelyne & Lukas
Response from the owner: Bedankt Lukas & Evelyne voor de mooie woorden. Pierre zal het graag horen dat zijn hulp geapprecieerd werd. Nogmaals proficiat met de aankoop!
Alex De B.
Aansluitend op een door mij gevraagde schatting van mijn woning ben ik in contact getreden met Pierre Wickerhoff, een medewerker van het kantoor. Niettegenstaande ik nogal septisch stond tegenover ‘immomakelaars’ had ik direct het volste vertrouwen in Pierre. Vlotte communicatie, eerlijk, behulpzaam, prachtige foto’s en op een mum van tijd was mijn woning verkocht tegen de gewenste prijs. Ik kan alleen , aan iedereen die zou twijfelen om te verkopen via een makelaar, aanraden om contact op te nemen met Pierre van vastgoed Casteels. Dit was nu eens echt een bijzondere positieve ervaring.
Response from the owner: Bedankt voor de mooie woorden Alex! Pierre zal het graag horen. Ook vanwege de rest van ons team nogmaals een welgemeende proficiat met de verkoop.
Sarah G.
Bedankt voor de super vlotte verkoop van ons huis. Alex straalt rust en professionalisme uit, en heeft alles bij onze verkoop ook zo volbracht. Het is leuk om met een gerust hart op die manier de zaken uit handen te geven. Ook bedankt aan de fotograaf voor het zeer mooie werk en onze complimenten voor het Casteels biertje, dat smaakte zeker! We hebben het nut van een immo zeker ervaren en zouden het zo opnieuw doen. Bedankt!
Sarah De L.
Heel tevreden over Elynn Van de Wynkele. Alles tiptop in orde en zeer snel afgehandeld. Bedankt voor de vlotte ontzorgde verkoop.
Eva B.
Zonet mijn compromis getekend van mijn aankoop bij Casteels vastgoed. Brent was een zeer aangename contactpersoon en gaf betrouwbaar en eerlijk advies. Bedankt voor de vlotte samenwerking en nog veel succes met de volgende verkopen!
Patrick De P.
Vastgoed Casteels getuigt van professionalisme ten top. Een aanrader!
Correcte en snelle verkoop van de woning,bedankt daarvoor👍
Luc P.
Heel tevreden over de service. Brent heeft dat vriendelijk en correct afgewerkt. Stond steeds open voor onze vragen .Aankoop verloopt vlot! Thx. Great team.
Wâtte Z.
Onze ervaring met Casteels vastgoed is zeer positief! Super vriendelijk, persoonlijk en professioneel ontvangen tijdens een woning bezoek door Tine. Open communicatie en altijd bereikbaar voor vragen. We hebben inmiddels het contract getekend en kijken uit naar de verhuis. Tine heeft dit voor ons perfect begeleid. Dankjewel hiervoor.
Sophie D.
Fantastische ervaring bij casteels vastgoed. Alex zorgt voor een duidelijke, transparante en oprechte communicatie. Ik had geen betere makelaar kunnen wensen en raad casteels vastgoed bij iedereen aan die een authentieke eerlijke makelaar wilt.
Ook op kantoor werd ik steeds erg vriendelijk en professioneel behandeld door het team.
Bedankt om de verkoop van mijn huisje, waar ik eigenlijk best tegen opkeek, om hier zo een aangename ervaring van te maken.
Paulien V.
Zeer tevreden van de communicatie en manier van werken. Alex was altijd vriendelijk, steeds op tijd bij onze bezoeken en bereid om snel tijd te maken in zijn agenda.
Verzorgde website waar de nodige informatie en documenten toegankelijk zijn. De getekende plattegrond van de woning is een grote meerwaarde voor de koper om snel een overzicht van de woning te krijgen en de mogelijkheden van het huis te kunnen inschatten, dit zowel vóór de aankoop maar zeker ook na de aankoop bij het kiezen van meubelen en dergelijke.
Michele D.
De verkoop van onze woning werd een verhaal met een zeer mooi einde! We werden goed ingelicht over de procedure bij verkoop en hadden hierdoor een geruststellend gevoel bij aanvang van het kijkweekend.
Elynn verkocht onze woning op de eerste bezoekdag !!!
Pieter T.
Vlotte communicatie, duidelijke uitleg!
Evelyn V.
Wij zijn heel lovend over de aanpak van Casteels vastgoed! Altijd heel correct, super vriendelijk en heel professioneel! Ons huis was op amper enkele dagen verkocht, TOP werk van Elynn! 👌 Aanrader!
Ann M.
Betrouwbare professionele realistische en zeer vriendelijke makelaar, die pro actief vele van je mogelijke vragen beantwoordt en het menselijk aspect met even veel zorg en respect behandelt.
Carine Van C.
Top kantoor!Service tot in de puntjes verzorgd! Beleefde en super vriendelijke medewerkers, een voorbeeld voor de sector👏👍
js_loader
Excellent
4.8
Laura W.
Wij zijn ontzettend blij met ons nieuwe huis en dat is voor een groot deel te danken aan Andrès en zijn vlotte communicatie. Wij raden hem dan ook zonder aarzeling aan iedereen die op zoek is naar een betrouwbare en professionele makelaar. Nogmaals heel erg bedankt, Andrès!
Aline De B.
Andrès is een kerel die open en eerlijk communiceert hij heeft ons huis verkocht in een mum van tijd ik voelde mij steeds op mijn gemak bij hem tijdens de verkoop maar ook ervoor en erna ze hij voor een goeie afhandeling en opzet van de verkoop
Yasmine M.
Heel positieve ervaring met Camille. Menselijk, professioneel en open communicatie. Ons eerste contact was tijdens de rondleiding van een woning. Vervolgens namen we contact op om onze eigen woning te laten schatten. Correcte, betrouwbare en effectieve aanpak.
Nathalie D.
Heel goede samenwerking met Alex Casteels, eerlijk advies en snelle opvolging zorgden voor een vlotte verkoop en ook nadien nog bereikbaar voor vragen , eerlijke communicatie zorgden voor vertrouwen , zeker een aanrader !
Response from the owner: Bedankt nathalie! Leuk om te horen 🙏
Bjorn D.
Het was een aangename ervaring om samen te werken met Alex, die een vlotte verkoop realiseerde en ons alle werk uit handen nam. De rust die hij uitstraalt, zich laten bijstaan door echte professionals (foto, video) en het nakomen van afspraken, maken de samenwerking tot een waar plezier. Ik kan Casteels Vastgoed ten zeerste aanbevelen.
Response from the owner: Bedankt voor de mooie woorden Bjorn! Een wederzijds positieve samenwerking! Open communicatie en het vertrouwen krijgen om de verkoop in goede banen te leiden. 👌
Karen R.
Op een aangename en professionele manier een huis kunnen aankopen via Alex van Casteels Vastgoed. Hij nam zijn tijd voor onze vragen, gaf mogelijkheid tot een extra bezoek en bood ons vertrouwen in het proces. Iets wat essentieel is bij zo’n grote aankoop.
Response from the owner: Super om te lezen Karen! Leuk dat jullie het zo hebben ervaren. Nogmaals proficiat met de uitzonderlijke woning.
Kévin T.
Zeer positieve ervaring bij het bezoek en de aankoop van een appartement met Alex als makelaar. De communicatie was vlot en eerlijk. Thx!
Response from the owner: Bedankt voor de mooie woorden! En veel plezier met de leuke aankoop.
Gertjan G.
Casteels verkocht onze woning binnen de 2 weken voor net onder de vraagprijs!Mooie foto's en professioneel reclamemateriaal!Louis is altijd bereikbaar, ook als je jezelf hebt buitengesloten en hij de reservesleutel heeft! 😅
Response from the owner: Nogmaals Proficiat met de mooie verkoop! Blij dat we mochten bijstaan!
Margot S.
Enorm professioneel, vriendelijk en vlot geholpen door Camille van Casteels Vastgoed, voor de verkoop van mijn appartement.
Response from the owner: Bedankt Margot voor de mooie woorden! En nogmaals een dikke proficiat
Steven B.
Terechtgekomen bij Casteels Vastgoed voor een gratis prijsschatting en geen spijt gehad van de optimale samenwerking nadien. Ze ontnemen jou alle zorgen omtrent de verkoop van de woning en brengen je op regelmatige basis op de hoogte van de vorderingen. Ze zetten jouw woning op de markt op een professionele manier (persoonlijke brochure van de woning, top foto's, leuke video, ...). Ondanks de verkoop minder vlot ging dan oorspronkelijk verwacht, maar toch binnen een zeer aanvaardbare termijn, héél tevreden over de samenwerking! Nogmaals veel dank aan Louis voor de fijne samenwerking!
Response from the owner: Leuke review Steven! Blij om te horen dat alles zo goed verlopen is
Wouter B.
Zeer goede makelaars firma. Pierre Wickerhoff heeft ons bijzonder goed begeleid bij het verkopen van ons appartement. Ze hebben alles op alles gezet om het appartement zo goed mogelijk op de markt te brengen en uiteindelijk is het heel snel verkocht geraakt. Pierre was steeds heel vlot, enthousiast en vriendelijk in de communicatie en luisterde goed naar onze wensen. Wij zijn heel de firma, maar bovenal Pierre zeer dankbaar.
Response from the owner: Bedankt Wouter! Een bewogen periode voor jullie, blij dat we toch bij de verkoop alvast hebben geholpen.
Jordy De R.
Top ervaring bij het bezoek en de aankoop van onze woning bij Casteels vastgoed met Pierre als makelaar. Zeer vlotte, duidelijke en eerlijke communicatie doorheen heel het proces (van bezoek tot aankoop van het huis). Tijdens de bezoekdag gaf Pierre eerst een rondleiding maar liet ons het huis zelf ook even ontdekken. Alle vragen werden zonder probleem en eerlijk beantwoord!
Response from the owner: Bedankt Jordy! En nogmaals proficiat 🙌
Sarah De B.
Ik had een zeer positieve ervaring met vastgoed Casteels. De makelaar, Pierre Wickerhoff was professioneel, vlot en altijd beschikbaar om vragen te beantwoorden. Zijn vriendelijke en duidelijke communicatie maakte het kopen van ons nieuwe huis tot een plezierige ervaring. Ik zou Pierre zeker aanbevelen als makelaar!
Response from the owner: Bedankt voor de mooie woorden! Blij dat we konden helpen bij de aankoop 🙏
Steven D.
Degelijk, helder, correct, en een uiterst fijne vertrouwensband met medewerker Louis Termont, die ook emotioneel leek mee te leven met ons. Dank!
Response from the owner: Bedankt Steven! Louis zal het graag horen. 👍
Monika De B.
We konden rekenen op de persoonlijke en professionele aanpak van Alex. Steeds vlot bereikbaar, eerlijke communicatie en al het papierwerk tot in de puntjes in orde.Prima samenwerking, bedankt!
Response from the owner: Bedankt voor de fijne woorden Monika, blij dat ik kon helpen bij jullie verkoop!
Nicole R.
Heel vlotte samenwerking, Pierre was onze contactpersoon, professionele begeleiding bij de verkoop van een toch wel moeilijk pand - helemaal tevreden. Immo Casteels beslist een aanrader.Onze bijzondere dank aan Pierre en succes in Uw verdere loopbaan in de sector.
Response from the owner: Bedankt voor de mooie woorden Nicole! En nogmaals proficiat.
Bess B.
Heel tevreden van de professionele en deskundige bijstand die we kregen tijdens en na de koop! Bedankt!
Response from the owner: Bedankt Bess! En nogmaals dikke proficiat!
Preben W.
We hadden bewust gekozen voor Casteels vastgoed, en hadden er geen spijt van. Pierre was van bij het begin flexibel, professioneel, en ook de communicatie ging heel vlot. Bedankt!
Response from the owner: Bedankt voor de mooie woorden Preben! Pierre zal het graag horen. Nogmaals proficiat 🍾
Sim T.
Heel vlotte ervaring bij de aankoop van een huis, alles ging snel maar niet overhaast. De makelaar, Alex Casteels, was heel bereid om al mijn vragen te beantwoorden en me op een constructieve manier te begeleiden doorheen het proces van bod tot compromis en leverde ook nuttig advies naar praktische zaken rond verhuis en verandering van adres.
Response from the owner: Bedankt Sim! En nogmaals veel plezier in de nieuwe woonst!
marleen K.
Ik had een heel goede ervaring met vastgoed Casteels. Ik kreeg Pierre Wickerhoff als makelaar over de vloer en vanaf het eerste moment was er een groot vertrouwen in zijn aanpak, zijn profesionaliteit. De communicatie verliep zeer vlot, hij deed zijn uiterste best om de verkoop zo succesvol mogelijk te laten verlopen. Een absolute aanrader!
Response from the owner: Leuk om te horen Marleen! En nogmaals proficiat met de verkoop.
Silke C.
Ik kan Casteels vastgoed echt aanraden! Zeer vlotte en eerlijke communicatie met makelaar Pierre Wickerhoff. Geen typische verkoopspraatjes, hij neemt de tijd om duidelijke uitleg te geven en is ook na de kantooruren bereikbaar. Bedankt!
Response from the owner: Bedankt voor de mooie woorden Silke!
Valérie F.
Heel vlotte samenwerking. We hadden contact met verschillende makelaars die soms wat opdringerig waren maar dit was hier helemaal niet het geval. Andres gaf onmiddellijk een professionele indruk en rustig gevoel. Er was een zeer vlotte communicatie waarbij je als verkoper steeds op de hoogte bleef van het proces. Afspraken waren duidelijk van bij het begin. De woning werd naar waarde geschat. Uiteindelijk werd de woning op de eerste bezoekdag verkocht aan de vraagprijs.
Eline S.
Fijne samenwerking met Andrès Lingier.
isaak H.
Camille is een heel bekwame makelaar en weet waarover ze spreekt.
mieke D.
Correct en vlotte benadering. Flexibel in het plannen van bezoekmoment. Duidelijke en volledige informatie ter beschikking.Het bezoek met Andres is uitermate aangenaam verlopen. Hij nam uitgebreid de tijd om ons rond te leiden en te antwoorden op onze vragen.
Response from the owner: Super om te horen Mieke!
Annemieke De P.
Ons huis stond te koop op immoweb. We hadden beslist om het zelf te verkopen. Op een woensdagmiddag kreeg ik een telefoontje…. Van het vastgoed Casteels. Gewoon om eens te luisteren of alles goed verliep. Niet om aan te dringen of te melden dat zij het beter konden. Gewoon eens luisteren of er interesse was. Waarop ik antwoordde het is misschien al verkocht! En Andrés zij wat fijne om te horen.Kan je misschien wel helpen met eenbod-document.Waar uiteindelijk de verkoop op ons huis gelukt is.Het vastgoedkantoor heeft ons huis niet verkocht. Maar hij heeft wel de tijd genomen om naar me te luisteren. En hier en daar wat raad gegeven. Ik zou het vastgoedkantoor zeker aanraden. Heel klantvriendelijk en behulpzaam. Bedankt Andrés
Response from the owner: Bedankt Annemieke voor de mooie woorden! Proficiat met de verkoop 👌
herman C.
De beste voor de verkoop van je huis of appartement ik kan het weten wat andere vastgoedbedrijven een jaar overdeden deed vastgoed casteels dit in een week ,voor mij de beste 11/10
Response from the owner: Bedankt Herman en alvast prettige feestdagen!
Laura Van der S.
Ik ben heel tevreden over Casteels Vastgoed! Vanaf het begin kreeg ik een duidelijke uitleg zonder de typische vastgoedpraatjes, was men transparant over de kosten, zorgden ze zelf voor de verzameling van de nodige documenten, het naleven van afspraken, etc.Met veel dank aan Pierre Wickerhoff die zorgde voor een zeer persoonlijke opvolging, eerlijke communicatie, vlotte bereikbaarheid en een heel snelle verkoop van mijn pand!
Response from the owner: Bedankt Laura! Heel leuk om te horen. 🙏
Arie D.
Casteels vastgoed kwamen hun woorden en afspraken heel correct na en leverden efficiënte verwerking nadien. Dank je wel hiervoor aan Elynn!
Response from the owner: Bedankt voor de mooie woorden, blij om te horen dat uw ervaring positief is verlopen!
Marleen V.
Wij zijn zeer tevreden over Casteels.Alles is zeer vlot en correct verlopen.Met veel dank aan Louis Termont , hij heeft al het nodige gedaan en stond steeds klaar om onze vragen te beantwoorden. Het is zeker een aanrader. Daarvoor onze dankGroetjes Marleen
Response from the owner: Bedankt voor de mooie woorden Marleen! 🙏
Hilde Van H.
zeer tevreden, professionele werking
Response from the owner: Merci Hilde! Blij om te horen🙏
Robin C.
Als koper van mijn eerste handelspand ben ik heel blij met de manier waarop Alex het proces mee begeleide.Hij gaat professioneel tewerk en is zeer toegankelijk. Ik vind het zelf heel belangrijk dat een makelaar afspraken nakomt, open staat voor vragen, zijn dossier goed kent en alle vragen beantwoord. Kortom, een heel goede ervaring.
Response from the owner: Bedankt Robin! En veel succes met de uitbreiding van de zaak 💪
Eva De P.
professioneel, vriendelijk, goede schatting, vlotte opvolging, duidelijke communicatie, ... een aanrader!
Response from the owner: Bedankt Eva voor de mooie woorden! Opnieuw een succesvolle verkoop en mooi om te zien hoe klanten ook vrienden kunnen worden. Tot snel!
Mullem C.
In het kader van de verkoop van ons pand hebben wij drie makelaars gevraagd voor een oriënterend gesprek. Als laatste spraken wij met Alex Casteels. Zeer professioneel, innemend en vertrouwen uitstralend, geen "gladde immo-praatjes" maar een en al oor voor onze wensen, voor onze voorstellen en onze ideeën. Alex luisterde en reageerde met al zijn ervaring als basis en dat maakte indruk op ons. Bij het tweede gesprek hebben wij onze gemeenschappelijke ideeën, wensen en eisen ondergebracht in een contract met Casteels Vastgoed. Eén maand later, een maand die gevuld werd met fotosessies, gesprekken en aangename bezoeken aan het makelaarskantoor, was de eerste "bezoekers-dag", een zaterdag. Op zondag werd er een zeer reëel bod uitgebracht onder één voorwaarde. De hele zondag heeft Alex gespendeerd om aan deze voorwaarde van de koper te kunnen voldoen. Diezelfde zondagavond hebben wij en de koper ons wederzijds akkoord gegeven en enige dagen later was de compromis getekend en dat voor een pand in de hogere prijsklasse. Behalve onze vraagprijs hebben wij ook heel sympathieke kopers leren kennen waarmee wij, zeer regelmatig, contact zullen houden. Zijn wij tevreden over de tussenkomst van Casteels Vastgoed.... met zekerheid ! Zullen wij Casteels Vastgoed adviseren en aanraden aan anderen....met zekerheid ! Een dank en een groot compliment aan Alex , het was zeer aangenaam met U samen te werken. Constant Verheijen.
Response from the owner: Bedankt Constant voor de heerlijke review! Het gevoel is wederzijds en indien ik jullie nog kan bijstaan in de toekomst; doe ik dit alvast met plezier. Nogmaals proficiat en al het beste!
Stefaan M.
Supersnelle en zorgeloze verkoop van ons woning! In een weekend verkocht! Waarvoor dank aan Elynn! Aanrader!
Response from the owner: Bedankt Stefaan! En proficiat met de vlotte verkoop! 👏
marleen van Z.
Heel aangenaam eerste contact met de makelaar. Duidelijke informatie, afspraken en verloop van de verkoop.De makelaar was steeds bereikbaar voor vragen, altijd een vriendelijk en professioneel antwoord.Op de dag van de verkoop hadden we onmiddellijk feedback over de bezoeken. Dit gaf ons een zeer gerust gevoel.Geen enkel probleem gehad bij de opmaak van de compromis, de documenten die ontbraken werden zonder probleem door de makelaar opgevraagd.Kortom, een professionele, vriendelijke aanpak zodat we een vlotte en probleemloze verkoop hebben gehad van het huis.Ik zou iedereen aanraden om met deze mensen te werken.Marleen
Response from the owner: Bedankt Marleen! Heel mooie woorden. Het was een alvast een aangename samenwerking!
Zara De L.
Zeer tevreden over het hele proces bij de aankoop van onze woning! Casteels vastgoed onderscheidt zich van andere makelaars door hun no-nonsense houding en vlotte doelgerichte communicatie. Bedankt, Elynn!
Response from the owner: Bedankt Zara! En nogmaals proficiat met de mooie aankoop ✔️
Francine van V.
heel correct en niet opdringerig
Olan
We zijn altijd al enigszins sceptisch geweest tov makelaars, maar na onze samenwerking met Casteels Vastgoed moet die mening toch bijgesteld worden. Zowel bij de aankoop als verkoop hebben zij, en in het bijzonder Pierre, een uitstekende service geleverd. Verkopen is een vak; meer nog een talent. Pierre combineert dat talent met een goeie dosis mensenkennis, een transparante en vlotte communicatiestijl en een brede glimlach. Resultaat; een woning die in een mum van tijd was verkocht. Nogmaals bedankt, Pierre, Alex en het team van Casteels Vastgoed!
Marc V.
Vlotte begeleiding doorheen het hele verkoopproces. Bedankt!!
Response from the owner: Nogmaals bedankt voor de mooie woorden Marc! En proficiat met de verkoop
Valdes L.
Snelle en efficiënte verkoop met een duidelijke uitleg en persoonlijke aanpak door Cedric Varnavas. Verkocht na amper een week!
Francis Van de V.
Toen we wisten dat de woning van m'n moeder ging moeten verkocht worden, hebben we met een aantal makelaars afgesproken. We hadden direct een goed gevoel bij Pierre Wickerhoff van Casteels vastgoed. De communicatie verliep vlot, eerlijk en transparant. Hij heeft aan al onze wensen voldaan, met bloed, zweet en tranen heeft hij een correcte prijs kunnen onderhandelen. Dikke proficiat en merci aan Pierre en het Casteels team voor de bewezen diensten. We raden Pierre en het team ten sterkste aan. Nogmaals bedankt, familie Van de Velde-Bodenghien.
Response from the owner: Bedankt Francis! Het was ons een genoegen om samen te werken!
Van de Walle B.
Wij zijn zeer tevreden over Casteels Vastgoed. In bijzonder de makelaar Pierre. Een betrouwbare makelaar met als passie de juiste koper te vinden voor jouw woning.Zijn correcte en eerlijke omgang heeft ons het vertrouwen gegeven om een woning te kopen bij casteels vastgoed.Bedankt voor het professionele advies en de aangename samenwerking.
Response from the owner: Bedankt voor de mooie woorden Bo! Pierre zal het graag horen. Alvast veel plezier in de nieuwe woning 👏
Matthias V.
Deze week de compromis getekend voor de verkoop van ons huis. Heel erg bedankt aan Elynn en team voor de snelle, aangename en correcte behandeling doorheen het proces. Aanrader!
Response from the owner: Jullie bedankt voor de toffe samenwerking! En nogmaals proficiat met de verkoop 👏👏👏
Chayenne S.
Zeer tevreden van het verloop van de aankoop van ons huis. Heel erg bedankt aan Elynn en team voor de correcte behandeling en begeleiding doorheen het process.
Response from the owner: Bedankt voor de leuke woorden en veel succes in de nieuwe woning! 👏
hanife D.
Huis verkocht en een nieuwe huis gekocht bij Casteels vastgoed. Het was een aangename samenwerking.Altijd heel vriendelijk en steeds bereikbaar. Is zeker een aanrader!Bedankt aan Elynn,Alex en team!
Response from the owner: Bedankt Hanife! Blij dat alles in orde is gekomen zoals het moest zijn. Proficiat met de mooie aankoop en verkoop. En dit allemaal op een maand tijd. ✔
Lukas Van der B.
Met deze review wil ik graag Casteels Vastgoed als Pierre bedanken voor de vlotte aankoop van onze woning.Wanneer eerlijkheid, behulpzaamheid en humor samenvallen, kan je als kopers enkel alleen tevreden terugblikken.Ook het contact met de verkoper loopt zoals we gehoopt hadden.Een aanrader.Evelyne & Lukas
Response from the owner: Bedankt Lukas & Evelyne voor de mooie woorden. Pierre zal het graag horen dat zijn hulp geapprecieerd werd. Nogmaals proficiat met de aankoop!
Alex De B.
Aansluitend op een door mij gevraagde schatting van mijn woning ben ik in contact getreden met Pierre Wickerhoff, een medewerker van het kantoor. Niettegenstaande ik nogal septisch stond tegenover ‘immomakelaars’ had ik direct het volste vertrouwen in Pierre. Vlotte communicatie, eerlijk, behulpzaam, prachtige foto’s en op een mum van tijd was mijn woning verkocht tegen de gewenste prijs. Ik kan alleen , aan iedereen die zou twijfelen om te verkopen via een makelaar, aanraden om contact op te nemen met Pierre van vastgoed Casteels. Dit was nu eens echt een bijzondere positieve ervaring.
Response from the owner: Bedankt voor de mooie woorden Alex! Pierre zal het graag horen. Ook vanwege de rest van ons team nogmaals een welgemeende proficiat met de verkoop.
Sarah G.
Bedankt voor de super vlotte verkoop van ons huis. Alex straalt rust en professionalisme uit, en heeft alles bij onze verkoop ook zo volbracht. Het is leuk om met een gerust hart op die manier de zaken uit handen te geven. Ook bedankt aan de fotograaf voor het zeer mooie werk en onze complimenten voor het Casteels biertje, dat smaakte zeker! We hebben het nut van een immo zeker ervaren en zouden het zo opnieuw doen. Bedankt!
Sarah De L.
Heel tevreden over Elynn Van de Wynkele. Alles tiptop in orde en zeer snel afgehandeld. Bedankt voor de vlotte ontzorgde verkoop.
Eva B.
Zonet mijn compromis getekend van mijn aankoop bij Casteels vastgoed. Brent was een zeer aangename contactpersoon en gaf betrouwbaar en eerlijk advies. Bedankt voor de vlotte samenwerking en nog veel succes met de volgende verkopen!
Patrick De P.
Vastgoed Casteels getuigt van professionalisme ten top. Een aanrader!
Correcte en snelle verkoop van de woning,bedankt daarvoor👍
Luc P.
Heel tevreden over de service. Brent heeft dat vriendelijk en correct afgewerkt. Stond steeds open voor onze vragen .Aankoop verloopt vlot! Thx. Great team.
Wâtte Z.
Onze ervaring met Casteels vastgoed is zeer positief! Super vriendelijk, persoonlijk en professioneel ontvangen tijdens een woning bezoek door Tine. Open communicatie en altijd bereikbaar voor vragen. We hebben inmiddels het contract getekend en kijken uit naar de verhuis. Tine heeft dit voor ons perfect begeleid. Dankjewel hiervoor.
Sophie D.
Fantastische ervaring bij casteels vastgoed. Alex zorgt voor een duidelijke, transparante en oprechte communicatie. Ik had geen betere makelaar kunnen wensen en raad casteels vastgoed bij iedereen aan die een authentieke eerlijke makelaar wilt.
Ook op kantoor werd ik steeds erg vriendelijk en professioneel behandeld door het team.
Bedankt om de verkoop van mijn huisje, waar ik eigenlijk best tegen opkeek, om hier zo een aangename ervaring van te maken.
Paulien V.
Zeer tevreden van de communicatie en manier van werken. Alex was altijd vriendelijk, steeds op tijd bij onze bezoeken en bereid om snel tijd te maken in zijn agenda.
Verzorgde website waar de nodige informatie en documenten toegankelijk zijn. De getekende plattegrond van de woning is een grote meerwaarde voor de koper om snel een overzicht van de woning te krijgen en de mogelijkheden van het huis te kunnen inschatten, dit zowel vóór de aankoop maar zeker ook na de aankoop bij het kiezen van meubelen en dergelijke.
Michele D.
De verkoop van onze woning werd een verhaal met een zeer mooi einde! We werden goed ingelicht over de procedure bij verkoop en hadden hierdoor een geruststellend gevoel bij aanvang van het kijkweekend.
Elynn verkocht onze woning op de eerste bezoekdag !!!
Pieter T.
Vlotte communicatie, duidelijke uitleg!
Evelyn V.
Wij zijn heel lovend over de aanpak van Casteels vastgoed! Altijd heel correct, super vriendelijk en heel professioneel! Ons huis was op amper enkele dagen verkocht, TOP werk van Elynn! 👌 Aanrader!
Ann M.
Betrouwbare professionele realistische en zeer vriendelijke makelaar, die pro actief vele van je mogelijke vragen beantwoordt en het menselijk aspect met even veel zorg en respect behandelt.
Carine Van C.
Top kantoor!Service tot in de puntjes verzorgd! Beleefde en super vriendelijke medewerkers, een voorbeeld voor de sector👏👍
js_loader
Excellent
4.8
Laura W.
Wij zijn ontzettend blij met ons nieuwe huis en dat is voor een groot deel te danken aan Andrès en zijn vlotte communicatie. Wij raden hem dan ook zonder aarzeling aan iedereen die op zoek is naar een betrouwbare en professionele makelaar. Nogmaals heel erg bedankt, Andrès!
Aline De B.
Andrès is een kerel die open en eerlijk communiceert hij heeft ons huis verkocht in een mum van tijd ik voelde mij steeds op mijn gemak bij hem tijdens de verkoop maar ook ervoor en erna ze hij voor een goeie afhandeling en opzet van de verkoop
Yasmine M.
Heel positieve ervaring met Camille. Menselijk, professioneel en open communicatie. Ons eerste contact was tijdens de rondleiding van een woning. Vervolgens namen we contact op om onze eigen woning te laten schatten. Correcte, betrouwbare en effectieve aanpak.
Nathalie D.
Heel goede samenwerking met Alex Casteels, eerlijk advies en snelle opvolging zorgden voor een vlotte verkoop en ook nadien nog bereikbaar voor vragen , eerlijke communicatie zorgden voor vertrouwen , zeker een aanrader !
Response from the owner: Bedankt nathalie! Leuk om te horen 🙏
Bjorn D.
Het was een aangename ervaring om samen te werken met Alex, die een vlotte verkoop realiseerde en ons alle werk uit handen nam. De rust die hij uitstraalt, zich laten bijstaan door echte professionals (foto, video) en het nakomen van afspraken, maken de samenwerking tot een waar plezier. Ik kan Casteels Vastgoed ten zeerste aanbevelen.
Response from the owner: Bedankt voor de mooie woorden Bjorn! Een wederzijds positieve samenwerking! Open communicatie en het vertrouwen krijgen om de verkoop in goede banen te leiden. 👌
Karen R.
Op een aangename en professionele manier een huis kunnen aankopen via Alex van Casteels Vastgoed. Hij nam zijn tijd voor onze vragen, gaf mogelijkheid tot een extra bezoek en bood ons vertrouwen in het proces. Iets wat essentieel is bij zo’n grote aankoop.
Response from the owner: Super om te lezen Karen! Leuk dat jullie het zo hebben ervaren. Nogmaals proficiat met de uitzonderlijke woning.
Kévin T.
Zeer positieve ervaring bij het bezoek en de aankoop van een appartement met Alex als makelaar. De communicatie was vlot en eerlijk. Thx!
Response from the owner: Bedankt voor de mooie woorden! En veel plezier met de leuke aankoop.
Gertjan G.
Casteels verkocht onze woning binnen de 2 weken voor net onder de vraagprijs!Mooie foto's en professioneel reclamemateriaal!Louis is altijd bereikbaar, ook als je jezelf hebt buitengesloten en hij de reservesleutel heeft! 😅
Response from the owner: Nogmaals Proficiat met de mooie verkoop! Blij dat we mochten bijstaan!
Margot S.
Enorm professioneel, vriendelijk en vlot geholpen door Camille van Casteels Vastgoed, voor de verkoop van mijn appartement.
Response from the owner: Bedankt Margot voor de mooie woorden! En nogmaals een dikke proficiat
Steven B.
Terechtgekomen bij Casteels Vastgoed voor een gratis prijsschatting en geen spijt gehad van de optimale samenwerking nadien. Ze ontnemen jou alle zorgen omtrent de verkoop van de woning en brengen je op regelmatige basis op de hoogte van de vorderingen. Ze zetten jouw woning op de markt op een professionele manier (persoonlijke brochure van de woning, top foto's, leuke video, ...). Ondanks de verkoop minder vlot ging dan oorspronkelijk verwacht, maar toch binnen een zeer aanvaardbare termijn, héél tevreden over de samenwerking! Nogmaals veel dank aan Louis voor de fijne samenwerking!
Response from the owner: Leuke review Steven! Blij om te horen dat alles zo goed verlopen is
Wouter B.
Zeer goede makelaars firma. Pierre Wickerhoff heeft ons bijzonder goed begeleid bij het verkopen van ons appartement. Ze hebben alles op alles gezet om het appartement zo goed mogelijk op de markt te brengen en uiteindelijk is het heel snel verkocht geraakt. Pierre was steeds heel vlot, enthousiast en vriendelijk in de communicatie en luisterde goed naar onze wensen. Wij zijn heel de firma, maar bovenal Pierre zeer dankbaar.
Response from the owner: Bedankt Wouter! Een bewogen periode voor jullie, blij dat we toch bij de verkoop alvast hebben geholpen.
Jordy De R.
Top ervaring bij het bezoek en de aankoop van onze woning bij Casteels vastgoed met Pierre als makelaar. Zeer vlotte, duidelijke en eerlijke communicatie doorheen heel het proces (van bezoek tot aankoop van het huis). Tijdens de bezoekdag gaf Pierre eerst een rondleiding maar liet ons het huis zelf ook even ontdekken. Alle vragen werden zonder probleem en eerlijk beantwoord!
Response from the owner: Bedankt Jordy! En nogmaals proficiat 🙌
Sarah De B.
Ik had een zeer positieve ervaring met vastgoed Casteels. De makelaar, Pierre Wickerhoff was professioneel, vlot en altijd beschikbaar om vragen te beantwoorden. Zijn vriendelijke en duidelijke communicatie maakte het kopen van ons nieuwe huis tot een plezierige ervaring. Ik zou Pierre zeker aanbevelen als makelaar!
Response from the owner: Bedankt voor de mooie woorden! Blij dat we konden helpen bij de aankoop 🙏
Steven D.
Degelijk, helder, correct, en een uiterst fijne vertrouwensband met medewerker Louis Termont, die ook emotioneel leek mee te leven met ons. Dank!
Response from the owner: Bedankt Steven! Louis zal het graag horen. 👍
Monika De B.
We konden rekenen op de persoonlijke en professionele aanpak van Alex. Steeds vlot bereikbaar, eerlijke communicatie en al het papierwerk tot in de puntjes in orde.Prima samenwerking, bedankt!
Response from the owner: Bedankt voor de fijne woorden Monika, blij dat ik kon helpen bij jullie verkoop!
Nicole R.
Heel vlotte samenwerking, Pierre was onze contactpersoon, professionele begeleiding bij de verkoop van een toch wel moeilijk pand - helemaal tevreden. Immo Casteels beslist een aanrader.Onze bijzondere dank aan Pierre en succes in Uw verdere loopbaan in de sector.
Response from the owner: Bedankt voor de mooie woorden Nicole! En nogmaals proficiat.
Bess B.
Heel tevreden van de professionele en deskundige bijstand die we kregen tijdens en na de koop! Bedankt!
Response from the owner: Bedankt Bess! En nogmaals dikke proficiat!
Preben W.
We hadden bewust gekozen voor Casteels vastgoed, en hadden er geen spijt van. Pierre was van bij het begin flexibel, professioneel, en ook de communicatie ging heel vlot. Bedankt!
Response from the owner: Bedankt voor de mooie woorden Preben! Pierre zal het graag horen. Nogmaals proficiat 🍾
Sim T.
Heel vlotte ervaring bij de aankoop van een huis, alles ging snel maar niet overhaast. De makelaar, Alex Casteels, was heel bereid om al mijn vragen te beantwoorden en me op een constructieve manier te begeleiden doorheen het proces van bod tot compromis en leverde ook nuttig advies naar praktische zaken rond verhuis en verandering van adres.
Response from the owner: Bedankt Sim! En nogmaals veel plezier in de nieuwe woonst!
marleen K.
Ik had een heel goede ervaring met vastgoed Casteels. Ik kreeg Pierre Wickerhoff als makelaar over de vloer en vanaf het eerste moment was er een groot vertrouwen in zijn aanpak, zijn profesionaliteit. De communicatie verliep zeer vlot, hij deed zijn uiterste best om de verkoop zo succesvol mogelijk te laten verlopen. Een absolute aanrader!
Response from the owner: Leuk om te horen Marleen! En nogmaals proficiat met de verkoop.
Silke C.
Ik kan Casteels vastgoed echt aanraden! Zeer vlotte en eerlijke communicatie met makelaar Pierre Wickerhoff. Geen typische verkoopspraatjes, hij neemt de tijd om duidelijke uitleg te geven en is ook na de kantooruren bereikbaar. Bedankt!
Response from the owner: Bedankt voor de mooie woorden Silke!
Valérie F.
Heel vlotte samenwerking. We hadden contact met verschillende makelaars die soms wat opdringerig waren maar dit was hier helemaal niet het geval. Andres gaf onmiddellijk een professionele indruk en rustig gevoel. Er was een zeer vlotte communicatie waarbij je als verkoper steeds op de hoogte bleef van het proces. Afspraken waren duidelijk van bij het begin. De woning werd naar waarde geschat. Uiteindelijk werd de woning op de eerste bezoekdag verkocht aan de vraagprijs.
Eline S.
Fijne samenwerking met Andrès Lingier.
isaak H.
Camille is een heel bekwame makelaar en weet waarover ze spreekt.
mieke D.
Correct en vlotte benadering. Flexibel in het plannen van bezoekmoment. Duidelijke en volledige informatie ter beschikking.Het bezoek met Andres is uitermate aangenaam verlopen. Hij nam uitgebreid de tijd om ons rond te leiden en te antwoorden op onze vragen.
Response from the owner: Super om te horen Mieke!
Annemieke De P.
Ons huis stond te koop op immoweb. We hadden beslist om het zelf te verkopen. Op een woensdagmiddag kreeg ik een telefoontje…. Van het vastgoed Casteels. Gewoon om eens te luisteren of alles goed verliep. Niet om aan te dringen of te melden dat zij het beter konden. Gewoon eens luisteren of er interesse was. Waarop ik antwoordde het is misschien al verkocht! En Andrés zij wat fijne om te horen.Kan je misschien wel helpen met eenbod-document.Waar uiteindelijk de verkoop op ons huis gelukt is.Het vastgoedkantoor heeft ons huis niet verkocht. Maar hij heeft wel de tijd genomen om naar me te luisteren. En hier en daar wat raad gegeven. Ik zou het vastgoedkantoor zeker aanraden. Heel klantvriendelijk en behulpzaam. Bedankt Andrés
Response from the owner: Bedankt Annemieke voor de mooie woorden! Proficiat met de verkoop 👌
herman C.
De beste voor de verkoop van je huis of appartement ik kan het weten wat andere vastgoedbedrijven een jaar overdeden deed vastgoed casteels dit in een week ,voor mij de beste 11/10
Response from the owner: Bedankt Herman en alvast prettige feestdagen!
Laura Van der S.
Ik ben heel tevreden over Casteels Vastgoed! Vanaf het begin kreeg ik een duidelijke uitleg zonder de typische vastgoedpraatjes, was men transparant over de kosten, zorgden ze zelf voor de verzameling van de nodige documenten, het naleven van afspraken, etc.Met veel dank aan Pierre Wickerhoff die zorgde voor een zeer persoonlijke opvolging, eerlijke communicatie, vlotte bereikbaarheid en een heel snelle verkoop van mijn pand!
Response from the owner: Bedankt Laura! Heel leuk om te horen. 🙏
Arie D.
Casteels vastgoed kwamen hun woorden en afspraken heel correct na en leverden efficiënte verwerking nadien. Dank je wel hiervoor aan Elynn!
Response from the owner: Bedankt voor de mooie woorden, blij om te horen dat uw ervaring positief is verlopen!
Marleen V.
Wij zijn zeer tevreden over Casteels.Alles is zeer vlot en correct verlopen.Met veel dank aan Louis Termont , hij heeft al het nodige gedaan en stond steeds klaar om onze vragen te beantwoorden. Het is zeker een aanrader. Daarvoor onze dankGroetjes Marleen
Response from the owner: Bedankt voor de mooie woorden Marleen! 🙏
Hilde Van H.
zeer tevreden, professionele werking
Response from the owner: Merci Hilde! Blij om te horen🙏
Robin C.
Als koper van mijn eerste handelspand ben ik heel blij met de manier waarop Alex het proces mee begeleide.Hij gaat professioneel tewerk en is zeer toegankelijk. Ik vind het zelf heel belangrijk dat een makelaar afspraken nakomt, open staat voor vragen, zijn dossier goed kent en alle vragen beantwoord. Kortom, een heel goede ervaring.
Response from the owner: Bedankt Robin! En veel succes met de uitbreiding van de zaak 💪
Eva De P.
professioneel, vriendelijk, goede schatting, vlotte opvolging, duidelijke communicatie, ... een aanrader!
Response from the owner: Bedankt Eva voor de mooie woorden! Opnieuw een succesvolle verkoop en mooi om te zien hoe klanten ook vrienden kunnen worden. Tot snel!
Mullem C.
In het kader van de verkoop van ons pand hebben wij drie makelaars gevraagd voor een oriënterend gesprek. Als laatste spraken wij met Alex Casteels. Zeer professioneel, innemend en vertrouwen uitstralend, geen "gladde immo-praatjes" maar een en al oor voor onze wensen, voor onze voorstellen en onze ideeën. Alex luisterde en reageerde met al zijn ervaring als basis en dat maakte indruk op ons. Bij het tweede gesprek hebben wij onze gemeenschappelijke ideeën, wensen en eisen ondergebracht in een contract met Casteels Vastgoed. Eén maand later, een maand die gevuld werd met fotosessies, gesprekken en aangename bezoeken aan het makelaarskantoor, was de eerste "bezoekers-dag", een zaterdag. Op zondag werd er een zeer reëel bod uitgebracht onder één voorwaarde. De hele zondag heeft Alex gespendeerd om aan deze voorwaarde van de koper te kunnen voldoen. Diezelfde zondagavond hebben wij en de koper ons wederzijds akkoord gegeven en enige dagen later was de compromis getekend en dat voor een pand in de hogere prijsklasse. Behalve onze vraagprijs hebben wij ook heel sympathieke kopers leren kennen waarmee wij, zeer regelmatig, contact zullen houden. Zijn wij tevreden over de tussenkomst van Casteels Vastgoed.... met zekerheid ! Zullen wij Casteels Vastgoed adviseren en aanraden aan anderen....met zekerheid ! Een dank en een groot compliment aan Alex , het was zeer aangenaam met U samen te werken. Constant Verheijen.
Response from the owner: Bedankt Constant voor de heerlijke review! Het gevoel is wederzijds en indien ik jullie nog kan bijstaan in de toekomst; doe ik dit alvast met plezier. Nogmaals proficiat en al het beste!
Stefaan M.
Supersnelle en zorgeloze verkoop van ons woning! In een weekend verkocht! Waarvoor dank aan Elynn! Aanrader!
Response from the owner: Bedankt Stefaan! En proficiat met de vlotte verkoop! 👏
marleen van Z.
Heel aangenaam eerste contact met de makelaar. Duidelijke informatie, afspraken en verloop van de verkoop.De makelaar was steeds bereikbaar voor vragen, altijd een vriendelijk en professioneel antwoord.Op de dag van de verkoop hadden we onmiddellijk feedback over de bezoeken. Dit gaf ons een zeer gerust gevoel.Geen enkel probleem gehad bij de opmaak van de compromis, de documenten die ontbraken werden zonder probleem door de makelaar opgevraagd.Kortom, een professionele, vriendelijke aanpak zodat we een vlotte en probleemloze verkoop hebben gehad van het huis.Ik zou iedereen aanraden om met deze mensen te werken.Marleen
Response from the owner: Bedankt Marleen! Heel mooie woorden. Het was een alvast een aangename samenwerking!
Zara De L.
Zeer tevreden over het hele proces bij de aankoop van onze woning! Casteels vastgoed onderscheidt zich van andere makelaars door hun no-nonsense houding en vlotte doelgerichte communicatie. Bedankt, Elynn!
Response from the owner: Bedankt Zara! En nogmaals proficiat met de mooie aankoop ✔️
Francine van V.
heel correct en niet opdringerig
Olan
We zijn altijd al enigszins sceptisch geweest tov makelaars, maar na onze samenwerking met Casteels Vastgoed moet die mening toch bijgesteld worden. Zowel bij de aankoop als verkoop hebben zij, en in het bijzonder Pierre, een uitstekende service geleverd. Verkopen is een vak; meer nog een talent. Pierre combineert dat talent met een goeie dosis mensenkennis, een transparante en vlotte communicatiestijl en een brede glimlach. Resultaat; een woning die in een mum van tijd was verkocht. Nogmaals bedankt, Pierre, Alex en het team van Casteels Vastgoed!
Marc V.
Vlotte begeleiding doorheen het hele verkoopproces. Bedankt!!
Response from the owner: Nogmaals bedankt voor de mooie woorden Marc! En proficiat met de verkoop
Valdes L.
Snelle en efficiënte verkoop met een duidelijke uitleg en persoonlijke aanpak door Cedric Varnavas. Verkocht na amper een week!
Francis Van de V.
Toen we wisten dat de woning van m'n moeder ging moeten verkocht worden, hebben we met een aantal makelaars afgesproken. We hadden direct een goed gevoel bij Pierre Wickerhoff van Casteels vastgoed. De communicatie verliep vlot, eerlijk en transparant. Hij heeft aan al onze wensen voldaan, met bloed, zweet en tranen heeft hij een correcte prijs kunnen onderhandelen. Dikke proficiat en merci aan Pierre en het Casteels team voor de bewezen diensten. We raden Pierre en het team ten sterkste aan. Nogmaals bedankt, familie Van de Velde-Bodenghien.
Response from the owner: Bedankt Francis! Het was ons een genoegen om samen te werken!
Van de Walle B.
Wij zijn zeer tevreden over Casteels Vastgoed. In bijzonder de makelaar Pierre. Een betrouwbare makelaar met als passie de juiste koper te vinden voor jouw woning.Zijn correcte en eerlijke omgang heeft ons het vertrouwen gegeven om een woning te kopen bij casteels vastgoed.Bedankt voor het professionele advies en de aangename samenwerking.
Response from the owner: Bedankt voor de mooie woorden Bo! Pierre zal het graag horen. Alvast veel plezier in de nieuwe woning 👏
Matthias V.
Deze week de compromis getekend voor de verkoop van ons huis. Heel erg bedankt aan Elynn en team voor de snelle, aangename en correcte behandeling doorheen het proces. Aanrader!
Response from the owner: Jullie bedankt voor de toffe samenwerking! En nogmaals proficiat met de verkoop 👏👏👏
Chayenne S.
Zeer tevreden van het verloop van de aankoop van ons huis. Heel erg bedankt aan Elynn en team voor de correcte behandeling en begeleiding doorheen het process.
Response from the owner: Bedankt voor de leuke woorden en veel succes in de nieuwe woning! 👏
hanife D.
Huis verkocht en een nieuwe huis gekocht bij Casteels vastgoed. Het was een aangename samenwerking.Altijd heel vriendelijk en steeds bereikbaar. Is zeker een aanrader!Bedankt aan Elynn,Alex en team!
Response from the owner: Bedankt Hanife! Blij dat alles in orde is gekomen zoals het moest zijn. Proficiat met de mooie aankoop en verkoop. En dit allemaal op een maand tijd. ✔
Lukas Van der B.
Met deze review wil ik graag Casteels Vastgoed als Pierre bedanken voor de vlotte aankoop van onze woning.Wanneer eerlijkheid, behulpzaamheid en humor samenvallen, kan je als kopers enkel alleen tevreden terugblikken.Ook het contact met de verkoper loopt zoals we gehoopt hadden.Een aanrader.Evelyne & Lukas
Response from the owner: Bedankt Lukas & Evelyne voor de mooie woorden. Pierre zal het graag horen dat zijn hulp geapprecieerd werd. Nogmaals proficiat met de aankoop!
Alex De B.
Aansluitend op een door mij gevraagde schatting van mijn woning ben ik in contact getreden met Pierre Wickerhoff, een medewerker van het kantoor. Niettegenstaande ik nogal septisch stond tegenover ‘immomakelaars’ had ik direct het volste vertrouwen in Pierre. Vlotte communicatie, eerlijk, behulpzaam, prachtige foto’s en op een mum van tijd was mijn woning verkocht tegen de gewenste prijs. Ik kan alleen , aan iedereen die zou twijfelen om te verkopen via een makelaar, aanraden om contact op te nemen met Pierre van vastgoed Casteels. Dit was nu eens echt een bijzondere positieve ervaring.
Response from the owner: Bedankt voor de mooie woorden Alex! Pierre zal het graag horen. Ook vanwege de rest van ons team nogmaals een welgemeende proficiat met de verkoop.
Sarah G.
Bedankt voor de super vlotte verkoop van ons huis. Alex straalt rust en professionalisme uit, en heeft alles bij onze verkoop ook zo volbracht. Het is leuk om met een gerust hart op die manier de zaken uit handen te geven. Ook bedankt aan de fotograaf voor het zeer mooie werk en onze complimenten voor het Casteels biertje, dat smaakte zeker! We hebben het nut van een immo zeker ervaren en zouden het zo opnieuw doen. Bedankt!
Sarah De L.
Heel tevreden over Elynn Van de Wynkele. Alles tiptop in orde en zeer snel afgehandeld. Bedankt voor de vlotte ontzorgde verkoop.
Eva B.
Zonet mijn compromis getekend van mijn aankoop bij Casteels vastgoed. Brent was een zeer aangename contactpersoon en gaf betrouwbaar en eerlijk advies. Bedankt voor de vlotte samenwerking en nog veel succes met de volgende verkopen!
Patrick De P.
Vastgoed Casteels getuigt van professionalisme ten top. Een aanrader!
Correcte en snelle verkoop van de woning,bedankt daarvoor👍
Luc P.
Heel tevreden over de service. Brent heeft dat vriendelijk en correct afgewerkt. Stond steeds open voor onze vragen .Aankoop verloopt vlot! Thx. Great team.
Wâtte Z.
Onze ervaring met Casteels vastgoed is zeer positief! Super vriendelijk, persoonlijk en professioneel ontvangen tijdens een woning bezoek door Tine. Open communicatie en altijd bereikbaar voor vragen. We hebben inmiddels het contract getekend en kijken uit naar de verhuis. Tine heeft dit voor ons perfect begeleid. Dankjewel hiervoor.
Sophie D.
Fantastische ervaring bij casteels vastgoed. Alex zorgt voor een duidelijke, transparante en oprechte communicatie. Ik had geen betere makelaar kunnen wensen en raad casteels vastgoed bij iedereen aan die een authentieke eerlijke makelaar wilt.
Ook op kantoor werd ik steeds erg vriendelijk en professioneel behandeld door het team.
Bedankt om de verkoop van mijn huisje, waar ik eigenlijk best tegen opkeek, om hier zo een aangename ervaring van te maken.
Paulien V.
Zeer tevreden van de communicatie en manier van werken. Alex was altijd vriendelijk, steeds op tijd bij onze bezoeken en bereid om snel tijd te maken in zijn agenda.
Verzorgde website waar de nodige informatie en documenten toegankelijk zijn. De getekende plattegrond van de woning is een grote meerwaarde voor de koper om snel een overzicht van de woning te krijgen en de mogelijkheden van het huis te kunnen inschatten, dit zowel vóór de aankoop maar zeker ook na de aankoop bij het kiezen van meubelen en dergelijke.
Michele D.
De verkoop van onze woning werd een verhaal met een zeer mooi einde! We werden goed ingelicht over de procedure bij verkoop en hadden hierdoor een geruststellend gevoel bij aanvang van het kijkweekend.
Elynn verkocht onze woning op de eerste bezoekdag !!!
Pieter T.
Vlotte communicatie, duidelijke uitleg!
Evelyn V.
Wij zijn heel lovend over de aanpak van Casteels vastgoed! Altijd heel correct, super vriendelijk en heel professioneel! Ons huis was op amper enkele dagen verkocht, TOP werk van Elynn! 👌 Aanrader!
Ann M.
Betrouwbare professionele realistische en zeer vriendelijke makelaar, die pro actief vele van je mogelijke vragen beantwoordt en het menselijk aspect met even veel zorg en respect behandelt.
Carine Van C.
Top kantoor!Service tot in de puntjes verzorgd! Beleefde en super vriendelijke medewerkers, een voorbeeld voor de sector👏👍
js_loader
quote
Altijd heel correct, super vriendelijk en heel professioneel! Ons huis was op amper enkele dagen verkocht, TOP werk.
Evelyn V., Verkoper uit Gent

HOE KUNNEN WIJ JOU HELPEN?

VASTGOEDADVIES

Tips en advies lezen om vastgoed te kopen of te verkopen? Schrijf je in op onze nieuwsbrief. Genoeg gelezen? Uitschrijven kan altijd, in één klik.