fbpx

EEN VLEKKELOZE
ERVARING,
DAAR DOEN WE HET VOOR

In alles wat we doen, gaan we voor complete transparantie. Van heldere communicatie en een duidelijke werkwijze tot een bewezen resultaat. De ongezouten mening van klanten die eerder met Casteels hebben samengewerkt, kan natuurlijk niet ontbreken. Benieuwd naar wat jouw voorgangers over ons te zeggen hebben? Je ontdekt het hier.

quote
Zou je ons aanraden bij anderen? Zeker en vast!
Robert & Ghisele, Gelukkige verkopers uit Eeklo
Clint C.
Bedankt Casteels vastgoed voor de aangename en zeer vlotte samenwerking! We hebben dankzij jullie een zorgeloze ervaring gehad bij de verkoop van onze woning.
Ben De B.
De samenwerking verliep heel goed! Vlotte communicatie en de verkoop was heel snel afgehandeld. Zeker een aanrader!
Michele D.
De verkoop van onze woning werd een verhaal met een zeer mooi einde! We werden goed ingelicht over de procedure bij verkoop en hadden hierdoor een geruststellend gevoel bij aanvang van het kijkweekend.
Elynn verkocht onze woning op de eerste bezoekdag !!!
Teslime Ö.
Heel vriendelijk en professioneel.
Pieter T.
Vlotte communicatie, duidelijke uitleg!
Anke De B.
Goede en vlotte communicatie! Bedankt Brent!
Jeroen C.
Vlotte en leuke samenwerking, steeds bereikbaar voor vragen !
Evelyn V.
Wij zijn heel lovend over de aanpak van Casteels vastgoed! Altijd heel correct, super vriendelijk en heel professioneel! Ons huis was op amper enkele dagen verkocht, TOP werk van Elynn! 👌 Aanrader!
Ann M.
Betrouwbare professionele realistische en zeer vriendelijke makelaar, die pro actief vele van je mogelijke vragen beantwoordt en het menselijk aspect met even veel zorg en respect behandelt.
Liesbeth P.
Bedankt Brent voor het aangenaam gesprek en de professionele aanpak. Wij hebben jouw schattingsrapport heel snel mogen ontvangen en zijn tevreden over uw aanpak.
Niels A.
Zeer vlotte service ervaren van Casteels Vastgoed: vriendelijke mensen die steeds bereikbaar zijn voor advies en graag tijd maken voor de klant. Daarnaast hebben we ook een correcte en gedetailleerde schatting ontvangen. Zeker een aanrader!
Nils B.
Wij zijn zeer tevreden dat we de verkoop van onze woning aan Alex en zijn team hebben toevertrouwd. Alex heeft een no-nonsense aanpak en gaf ons direct het vertrouwen dat we zochten in een makelaar en niet direct bij andere kantoren vonden. Correcte en realistische prijszetting, snelle verkoop, altijd bereikbaar voor advies en goede opvolging na verkoop. Aanrader!
Kim S.
Super toffe samenwerking! Vlotte omgang en vriendelijk!
Zeker een aanrader 😋 ons huis werd verkocht op 1 week tijd!
Carine Van C.
Goede opvolging, prima service!
Melissa P.
Super service! Snel en correct. Zeker aan te raden bij zowel het kopen als het verkopen van de woning!
Delphine De W.
Uitermate tevreden van de professionele service van Casteels vastgoed. Ze maken hun reputatie absoluut waar ! Ze gaan echt "the extra mile" voor elke klant en hebben een zeer persoonlijke aanpak bij de verkoop van elk huis.
Lorenzo M.
Zeer vriendelijke makelaars!
Carine Van C.
Top kantoor!Service tot in de puntjes verzorgd! Beleefde en super vriendelijke medewerkers, een voorbeeld voor de sector👏👍
Thomas Van W.
Casteels vastgoed heeft mij heel wat kopzorgen weggenomen nadat we ons droomhuis gekocht hadden en ons oud huis moesten verkopen. Nogmaals bedankt voor het professionele advies, de papierwinkel te regelen en vooral voor het zo snel vinden van tevreden kopers 🥳
Next Reviews
quote
Altijd heel correct, super vriendelijk en heel professioneel! Ons huis was op amper enkele dagen verkocht, TOP werk.
Evelyn V., Verkoper uit Gent

HOE KUNNEN WE JOU HELPEN?

Honger naar meer?

Tips en advies lezen om vastgoed te kopen of te verkopen? Schrijf je in op onze nieuwsbrief. Genoeg gelezen? Uitschrijven kan altijd, in één klik.

    *verplichte velden