Onderzoek bewijst: Casteels vastgoed gebruikt de slimste en meest accurate schatting technologie op de markt

28/08/2023 - Auteur: Alex Casteels - Leestijd: +/- 1 min.

Je wilt natuurlijk de juiste waarde van jouw huis kennen, vooral als je het wilt verkopen. Gelukkig zijn er nu handige tools die je hierbij helpen. En raad eens? De licentie op Price Hubble, de technologie die we bij Casteels vastgoed gebruiken, behoort tot de slimste en meest accurate schattingssoftware van de markt.

Afbeelding Casteels Vastgoed

Uit een recent onderzoek bij 400 gebruikers die de online schatting hebben uitgeprobeerd, blijkt dat 98% van hen het een heel makkelijk en handige tool vond.

67% vond dat de voorgestelde prijsrange in het rapport goed overeenkwam met hun verwachtingen. In totaal waren 9 op 10 mensen tevreden over de prijsindicatie.

Je vraagt je misschien af, wie doet het beter dan dat? Casteels Vastgoed bewijst daarmee dat ze gebruik maken van de meest verfijnde en up-to-date technologie op de markt.

Zelf ook de waarde van jouw woning berekenen? Onze online schattingstool is enorm makkelijk in gebruik. Binnen de 2 minuten ontvang je van ons een accurate schatting. Je vult jouw gegevens in en het slimme algoritme berekent een richtprijs voor jouw woning, gebaseerd op accurate data.

Ben je van plan om jouw woning te verkopen? Dan komt jouw lokale vastgoedexpert met plezier langs om jouw de schatting nog nauwkeuriger uit te werken of om jou te begeleiden en te ontzorgen door de verschillende stappen die bij een verkoop komen kijken.

(Bron: Immovlan)

LEES VERDER

VASTGOEDADVIES

Tips en advies lezen om vastgoed te kopen of te verkopen? Schrijf je in op onze nieuwsbrief. Genoeg gelezen? Uitschrijven kan altijd, in één klik.