Bereken de kostprijs van je renovatie met onze online renovatie-calculator

Je hebt een charmante woning op het oog, maar er is nog werk aan de winkel? Onze vernieuwde renovatie-calculator geeft je een totaaloverzicht van wat de renovatiewerken precies zullen kosten, op basis van objectieve data. Zo maak jij meteen een onderbouwde aankoopbeslissing.

WONING RENOVEREN? ONTDEK ONZE RENOVATIE-CALCULATOR

Het gaat hard op de vastgoedmarkt. Wil je bieden op een woning, dan wacht je daar beter niet te lang mee. Daarom plaatsen we voortaan een digitale renovatie-calculator bij elk te renoveren pand. Zo beschik jij meteen over een compleet kostenplaatje en doe je een goed geïnformeerd bod. Zonder dat je eerst een heleboel offertes hoeft aan te vragen bij verschillende aannemers.

HOE WERKT HET?

De online renovatie-calculator berekent nauwkeurig de kostprijs van de renovatie aan de hand van objectieve, marktconforme data uit verschillende bronnen. Denk bijvoorbeeld aan de officiële richtprijzen van Confederatie Bouw. Van badkamerrenovatie of dakisolatie tot vloerverwarming: dankzij deze handige online tool weet je op voorhand tot op de euro welke renovatiekosten je kan verwachten.

HOE BEGIN JE ERAAN?

Je vindt de handige Setle-calculator voortaan terug bij elk renovatieproject op onze website. Benieuwd naar het kostenplaatje van de renovatie of de mogelijkheden van de woning? Klik simpelweg op het Setle-icoontje en je stelt automatisch een renovatiedossier samen. Dit rapport gebruik je daarna om prioriteiten te bepalen, een lening af te sluiten of om te onderhandelen met aannemers.

Bekijk ons vastgoedaanbod

VOORDELEN VAN DE ONLINE RENOVATIE-CALCULATOR:

  • Verdeel je budget optimaal over aankoop en renovatie
  • Krijg zicht op alle huidige premies en subsidies
  • Creëer een overzichtelijk renovatiedossier
  • Bekijk de invloed van elke klus op je maandelijkse kosten
  • Stel een financieel plan op maat samen
Sfeerbeeld Casteels Vastgoed - vastgoed dat raakt in Oost-Vlaanderen
Sfeerbeeld Casteels Vastgoed - vastgoed dat raakt in Oost-Vlaanderen

WE LOVE SETLE. JIJ OOK?

Een kat in een zak kopen maakt niemand gelukkig. Daarom zijn ook wij zot van Setle. De online tool schept duidelijkheid wanneer jij daar het meest nood aan hebt. Je weet precies wat je koopt en komt niet voor vervelende (financiële) verrassingen te staan. Die transparantie sluit dan ook perfect aan bij onze eigen filosofie.

Ook de snelheid van de tool is een enorm voordeel. Vroeger moest je bij de aankoop van een renovatiewoning eerst aankloppen bij een heleboel partijen. Offertes lieten daarbij op zich wachten of de prijzen waren vaak niet helemaal correct. Renovatie-calculator Setle maakt nu komaf met die onzekerheid. Probeer het zelf en sta versteld!

Bekijk ons vastgoedaanbod

LEES VERDER

VASTGOEDADVIES

Tips en advies lezen om vastgoed te kopen of te verkopen? Schrijf je in op onze nieuwsbrief. Genoeg gelezen? Uitschrijven kan altijd, in één klik.