VEELZIJDIGE SERVICE,
EEN CONTACTPERSOON

Van een transparante samenwerking tot een unieke marketingaanpak. Vastgoed verkopen zonder zorgen begint bij onze Comfort-formule. Benieuwd naar wat je van ons kan verwachten? Hoe we te werk gaan? Of naar wat onze troeven zijn? Maak kennis met onze persoonlijke aanpak.

Ik wil zorgeloos verkopen

WAT KAN JE VERWACHTEN?

Sfeerbeeld Casteels Vastgoed - vastgoed dat raakt in Oost-Vlaanderen

TRANSPARANTE SAMENWERKING

Casteels Vastgoed staat voor een frisse nieuwe aanpak met heldere communicatie. Daar hoort ook een transparante samenwerking bij. Je weet als verkoper op voorhand wat je kan verwachten en welk resultaat het zal opleveren.

Lees meer
Sfeerbeeld Casteels Vastgoed - vastgoed dat raakt in Oost-Vlaanderen

GEDREVEN TEAM

Je kan steeds rekenen op één vaste contactpersoon die je bij elke stap op de hoogte houdt. Achter die makelaar staat een enthousiast team van jonge professionals. Zo profiteer je tegelijk van de expertise van het volledige team.

Wat is inbegrepen?
Sfeerbeeld Casteels Vastgoed - vastgoed dat raakt in Oost-Vlaanderen

MARKETINGEXPERTISE

Om jouw huis of appartement te verkopen, doen we beroep op experts in verschillende domeinen. Denk aan fotografen, videografen en online marketinggoeroes. Zo zetten we jouw woning in de schijnwerpers.

Wat is inbegrepen?

VASTGOED VERKOPEN:
hoe gaan we te werk?

Icoon Casteels Vastgoed - vastgoed dat raakt in Oost-Vlaanderen

Stap 1

VERKENNINGSGESPREK

Alles begint met een vrijblijvende kennismaking bij een goede kop koffie. We luisteren aandachtig naar je verwachtingen, beantwoorden vragen en bekijken samen of we een match zijn. Je vertrekt bij ons met een helder beeld van wat je te wachten staat.

Icoon Casteels Vastgoed - vastgoed dat raakt in Oost-Vlaanderen

Stap 2

VERKOOPANALYSE

Met een pandstudie, doelgroepbepaling en marktonderzoek zetten we een verkoopstrategie uit. Verwacht dus een doordacht plan van aanpak met één helder doel: jouw vastgoed zo snel mogelijk verkopen, tegen de beste prijs.

Icoon Casteels Vastgoed - vastgoed dat raakt in Oost-Vlaanderen

Stap 3

MARKETINGSTRATEGIE

Als expert in vastgoed én in de regio Oost-Vlaanderen, zetten we jouw woning in de markt zoals het hoort. Dat doen we met een professionele fotoreportage, newsletters en aantrekkelijke advertenties via sociale media.

Icoon Casteels Vastgoed - vastgoed dat raakt in Oost-Vlaanderen

Stap 4

BEZOEKMOMENTEN

Een bezoekdag organiseren? Een kolfje naar de hand van onze ervaren makelaars. We stellen een rondleiding samen voor kandidaat-kopers en polsen nadien naar hun feedback en motivatie. Terwijl jij rustig iets anders kan doen.

Icoon Casteels Vastgoed - vastgoed dat raakt in Oost-Vlaanderen

Stap 5

AFHANDELING EN OPVOLGING

Je vastgoed is verkocht, proficiat! Nu volgt nog het juridische aspect van de verkoop. Ook het papierwerk en de opvolging achteraf nemen we graag voor onze rekening. En bij de ondertekening van de akte? Dan serveren we uiteraard bubbels.

Icoon Casteels Vastgoed - vastgoed dat raakt in Oost-Vlaanderen

Stap 6

DIENSTEN-NA-VERKOOP

Nu de verkoop van je woning achter de rug is, breekt voor jou een nieuw hoofdstuk aan. Overweldigd door je takenlijstje? Van verhuizen en meterstanden tot een moodboard voor je nieuwe woning: je kan altijd op ons rekenen.

EEN TRANSPARANTE SAMENWERKING

  • Heldere communicatie

Weg met vage beloften. Dankzij onze heldere communicatie weet je van bij de start van onze samenwerking precies waar je aan toe bent. Je ontvangt één duidelijk overzicht van onze complete dienstverlening.

  • Geen verkoop, geen kosten

Onze taak als makelaar is glashelder: jouw huis of appartement verkopen tegen de maximale marktwaarde. Wanneer je woning niet verkocht is, hoef je dan ook geen eurocent te betalen. Je hebt dus niets te verliezen.

  • Focus op efficiëntie

Dankzij digitalisering en automatisering werken we sneller én efficiënter. Jij verkoopt snel aan de beste prijs. En je makelaar heeft meer tijd om zijn/haar job te doen: makelen en persoonlijk advies geven.

WAT IS ER INBEGREPEN?

Comfort

--STRATEGISCH--

Een plan van aanpak (Verkoopanalyse)

Doelgroepbepaling (persona's)

Maandelijkse evaluatie marktstrategie

--PRAKTISCH--

Professionele fotoreportage

Professionele videoreportage

Opmaak 2D-plannen

Opmaak 3D-renders

Begeleide bezoeken kandidaat-kopers

Prijsonderhandelingen kandidaat-kopers

Opvolging feedback kandidaat-kopers

Kredietsimulatie solvabiliteit kandidaat kopers

Begeleiding bij de notariële akte

--PUBLICITEIT--

Eigen klantenbestand

Eigen website

Besponsorde social media

Online targeting en retargeting

Immo-portalen (immoweb, zimmo,... )

Verkoopbrochure

Lokale flyeracties

--ADMNISTRATIEF--

Opmaak juridisch verkoopdossier

Opmaak verkoopovereenkomst

(Digitale) ondertekening verkoopovereenkomst

--EXTRA DIENSTEN--

Overdracht meterstanden/energie

Verhuis geregeld tijdens de compromis

Simulatie renovatie/offertes

...

EEN GEDREVEN TEAM

  • Passie voor vastgoed

Casteels Vastgoed is een team van jonge professionals met een liefde voor vastgoed. De rode draad doorheen ons bedrijf? Enthousiasme, doorzettingsvermogen en de wil om te groeien in een uitdagende en steeds veranderende sector.

  • Duidelijke structuur

Een makelaar kent de markt, heeft mensenkennis en is een geboren onderhandelaar. Voor de juridische afhandeling, marketing, fotografie en videografie schakelen we gespecialiseerde experts in. Zo doet iedereen waar hij of zij het best in is.

  • Netwerk van diensten

Een woning kopen of verkopen roept heel wat vraagstukken op: welke kredietmogelijkheden zijn er? Wat met de verhuis of eventuele klusjes? Wij helpen je op weg met zowel deskundig advies als praktische ondersteuning.

One-stop shop

Door onze samenwerking met onder meer Kredietwynkel & Verzekeringswynkel, kan je ons gerust een one-stop-shop noemen voor al jouw vragen rond vastgoed. Handig om te weten: je vindt hen ook terug in ons kantoor in Merelbeke Flora.

KWALITATIEVE MARKETING ALS STANDAARD

  • De juiste doelgroep

Wie een woning zoekt, bekijkt er tientallen per dag. Wij zorgen ervoor dat jouw woning in het oog springt en zo veel mogelijk geïnteresseerde kopers bereikt. De juiste doelgroepstrategie is daarvoor cruciaal.

  • De juiste kanalen

De juiste doelgroep én de juiste kanalen? Een magische combinatie. Meer dan ooit bevinden kopers zich online. Om die te bereiken, zetten we alle digitale middelen in. Van social media tot online advertenties.

  • Perfecte presentatie

De kracht van fotografie is niet te onderschatten. Daarom brengen we jouw woning oogstrelend in beeld. Fotoreportage, 3D-rendering of vastgoedstyling voor verkoop? Ons creatief team klaart de klus.

Maak kennis met ons team

CUSTOMER FIRST

Michele D.
De verkoop van onze woning werd een verhaal met een zeer mooi einde! We werden goed ingelicht over de procedure bij verkoop en hadden hierdoor een geruststellend gevoel bij aanvang van het kijkweekend.
Elynn verkocht onze woning op de eerste bezoekdag !!!
Sim T.
Heel vlotte ervaring bij de aankoop van een huis, alles ging snel maar niet overhaast. De makelaar, Alex Casteels, was heel bereid om al mijn vragen te beantwoorden en me op een constructieve manier te begeleiden doorheen het proces van bod tot compromis en leverde ook nuttig advies naar praktische zaken rond verhuis en verandering van adres.
marleen K.
Ik had een heel goede ervaring met vastgoed Casteels. Ik kreeg Pierre Wickerhoff als makelaar over de vloer en vanaf het eerste moment was er een groot vertrouwen in zijn aanpak, zijn profesionaliteit. De communicatie verliep zeer vlot, hij deed zijn uiterste best om de verkoop zo succesvol mogelijk te laten verlopen. Een absolute aanrader!
js_loader
Vorige Volgende

HOE KUNNEN WE JOU HELPEN?

VASTGOEDADVIES

Tips en advies lezen om vastgoed te kopen of te verkopen? Schrijf je in op onze nieuwsbrief. Genoeg gelezen? Uitschrijven kan altijd, in één klik.