Onze diensten

Wij helpen graag bij de aankoop of verkoop van uw woning door middel van de juiste technieken maar vooral door de juiste mensen.  

Advies en feedback?
Contacteer ons gerust! wij delen graag onze kennis van het vak en helpen waar we kunnen helpen ,dit is steeds gratis en vrijblijvend.

Schattingen?
Uiteraard! Geef ons een seintje en uw regio expert komt gratis en vrijblijvend een volledig uitgewerkte schatting maken van uw pand, u hoeft enkel de koffie klaar te zetten.

Te koop?
Doen we ook!

1. Contactpersoon:
Uw makelaar zal uw vast contact persoon zijn bij de verkoop die u werkelijk van A tot Z zal begeleiden. Dit start met een schatting van uw pand waarbij de volledige regio onder de loep wordt genomen net als uw woning; elke makelaar bij Casteels vastgoed is een expert in zijn regio zodanig dat u met een gerust hart de juiste waarde van uw pand kan te weten komen.

2. The package
Natuurlijk leven we in een tijdperk waarbij de markt bepaald wordt door de kandidaat kopers en niet zozeer de verkopers dus wij zetten uw woning extra in de verf ( fotograaf, videograaf, drones, visualisaties, ... het kan allemaal! )

3. Marketing
Na dat wij samen uw correct geprijsde woning op de best mogelijke manier hebben voorgesteld wordt het tijd dat we het juiste doelpubliek bepalen, maar vooral kijken hoe we net die mensen kunnen bereiken; dit wordt gedaan door ons marketing team ( the technische details bespaar ik jullie ) maar het komt er op neer dat elke kandidaat koper die op zoek is ( en zelf nog niet ) uw woning zal kunnen bekijken.

P.S. De standaard immo-websites bieden wij natuurlijk ook aan ;-)

4. Feedback
Elk stap die wij zetten zal u ook kunnen volgen, wekelijkse feedback, dagdagelijkse communicatie in verband met de verkoop kan u steeds volgen via onze interne kanalen.

5. ... Wil je graag nog meer te weten komen, laat gerust je gegevens achter! dan komen we persoonlijk bij je langs om elke stap klaar en duidelijk toe te lichten! 


Op zoek? 

De juiste woning vinden is een even tijdrovend proces geworden als het zoeken van een naald in een hooiberg.

Bent u op zoek naar een bepaald type woning?
Merk je dat je steeds naast de woning grijpt ?
Wil je graag algemeen advies hoe je dit het best kan aanpakken ?

Laat gerust je gegevens achter en wij contacteren u! 

Tot snel!

Team Casteels