Ontdek de recente verkoopprijzen in jouw buurt

Je huis verkopen? Niet eenvoudig. Daarom delen we graag onze inzichten. In een gratis regio-analyse van jouw stad of gemeente ontdek je de recente verkoopprijzen in jouw buurt. Plus een heleboel andere cijfers en trends, die je helpen om meer inzicht te krijgen over de vastgoedmarkt.

Ontvang de regio-analyse van jouw gemeente in PDF:

  Bekijk de woningprijzen in jouw buurt of straat

  Icoon Schatting | Casteels Vastgoed - vastgoed dat raakt in Oost-Vlaanderen

  Ontdek de evolutie van de prijzen sinds 1977

  Icoon marktonderzoek | Casteels Vastgoed - vastgoed dat raakt in Oost-Vlaanderen

  Concrete inzichten over de vastgoedmarkt

  Icoon resultaatgericht | Casteels Vastgoed - vastgoed dat raakt in Oost-Vlaanderen

  Vergelijk de prijzen van recente verkopen

  Weten wat je woning waard is. Het is dé sleutel om je vastgoed sneller verkocht te krijgen. Zeker als je zelf je huis wil verkopen. Ligt de vraagprijs te hoog, krijg je te weinig kandidaat-kopers over de vloer. Is je vraagprijs te laag, dan kan je een hoop geld verliezen. Toch kan je waarde van je woning ook zelf inschatten via onze regio-analyse.

  Dit kom je o.a. te weten:

  • Wat is de gemiddelde verkoopprijs van een woning of appartement in mijn buurt?
  • Hoe lang duurt het gemiddeld voor een woning of appartement in de omgeving is verkocht?
  • Wat is de gemiddelde prijs per bewoonbare oppervlakte in elke regio van mijn gemeente?

  Ontdek hoe populair jouw type woning vandaag is

  Wanneer je beslist om je huis zelf te verkopen, loont het altijd om op de hoogte te zijn van evoluties en trends op de lokale vastgoedmarkt. Wat zijn actuele prijzen? En wat maakt een woning duurder of goedkoper dan een andere? Daarom delen we graag onze kennis. Alle cijfers in deze analyse zijn nauwkeurig berekend én up-to-date.

  In de regio-analyse kom je te weten:

  • Wat is de gemiddelde vraagprijs in mijn buurt voor een woning met één, twee of drie slaapkamers?
  • Welke woningtypes zijn het meest populair in jouw buurt?
  • Is vandaag een goed moment om mijn vastgoed in de regio te verkopen?

  Bekijk een schat aan demografische data

  Ook de demografische gegevens van de buurt kunnen heel nuttig zijn om de juiste vraagprijs van je woning te bepalen. Van plan om jouw woning te schatten? Dan komen ook deze statistieken en weetjes handig van pas:

  • Wat is de evolutie van het gemiddelde inkomen van de bewoners in de regio?
  • Hoe ziet de samenstelling van de bevolking eruit? En wat is de verhouding singles/gezinnen?

  Ontvang jouw gratis regio analyse

   Leuke ervaringen

   Excellent
   4.8
   Wouter B.
   Zeer goede makelaars firma. Pierre Wickerhoff heeft ons bijzonder goed begeleid bij het verkopen van ons appartement. Ze hebben alles op alles gezet om het appartement zo goed mogelijk op de markt te brengen en uiteindelijk is het heel snel verkocht geraakt. Pierre was steeds heel vlot, enthousiast en vriendelijk in de communicatie en luisterde goed naar onze wensen. Wij zijn heel de firma, maar bovenal Pierre zeer dankbaar.
   Valérie F.
   Heel vlotte samenwerking. We hadden contact met verschillende makelaars die soms wat opdringerig waren maar dit was hier helemaal niet het geval. Andres gaf onmiddellijk een professionele indruk en rustig gevoel. Er was een zeer vlotte communicatie waarbij je als verkoper steeds op de hoogte bleef van het proces. Afspraken waren duidelijk van bij het begin. De woning werd naar waarde geschat. Uiteindelijk werd de woning op de eerste bezoekdag verkocht aan de vraagprijs.
   Annemieke De P.
   Ons huis stond te koop op immoweb. We hadden beslist om het zelf te verkopen. Op een woensdagmiddag kreeg ik een telefoontje…. Van het vastgoed Casteels. Gewoon om eens te luisteren of alles goed verliep. Niet om aan te dringen of te melden dat zij het beter konden. Gewoon eens luisteren of er interesse was. Waarop ik antwoordde het is misschien al verkocht! En Andrés zij wat fijne om te horen.Kan je misschien wel helpen met eenbod-document.Waar uiteindelijk de verkoop op ons huis gelukt is.Het vastgoedkantoor heeft ons huis niet verkocht. Maar hij heeft wel de tijd genomen om naar me te luisteren. En hier en daar wat raad gegeven. Ik zou het vastgoedkantoor zeker aanraden. Heel klantvriendelijk en behulpzaam. Bedankt Andrés
   Response from the owner: Bedankt Annemieke voor de mooie woorden! Proficiat met de verkoop 👌
   js_loader
   Vorige Volgende

   Verkoop jouw woning met marktkennis

   quote
   De vraagprijs van jouw woning is meer dan ooit afhankelijk van de marktsituatie, laat ons die samen even bekijken om een correcte waarde te bepalen.
   Alex Casteels, Zaakvoerder Casteels Vastgoed

   Verhalen & advies

   VASTGOEDADVIES

   Tips en advies lezen om vastgoed te kopen of te verkopen? Schrijf je in op onze nieuwsbrief. Genoeg gelezen? Uitschrijven kan altijd, in één klik.