Digitaal én lokaal: maak kennis met de immomakelaar 2.0

Een huis kopen of verkopen is een mijlpaal in je leven. Daar hoort vaak stress of onzekerheid bij. Is de woning wel een goede investering? Verkoop ik mijn huis tegen de juiste prijs? Een vastgoedmakelaar die tijd voor je vrijmaakt en met je meedenkt, maakt dan een groot verschil. Maak kennis met de immomakelaar 2.0.

EEN IMMOMAKELAAR DIE DIGITAAL DENKT

Verfijnde vastgoedmarketing van a tot z. Een persoonlijke dienstverlening op maat. Dan denk je misschien aan de verkoop van exclusief vastgoed in Monaco of Saint-Tropez. Nee hoor, bij Casteels Vastgoed gebruiken we die million dollar-aanpak om elk pand succesvol te verkopen. Van studio of appartement tot gezinswoning.

Hoe we dat doen? Door geen onnodige tijd te verspillen aan zaken die ook automatisch kunnen. Denk aan een volledig digitale administratie. Of aan gestroomlijnde online marketing. De idee erachter is eenvoudig: hoe digitaler we werken achter de schermen, hoe meer tijd er overblijft om jou als klant persoonlijk in de watten te leggen.

EEN EERLIJKE EN VOLLEDIG TRANSPARANTE WERKWIJZE

Digitalisering gaat hand in hand met transparantie, vindt zaakvoerder Alex, die Casteels Vastgoed oprichtte in 2018. “Net daarom zetten we zoveel mogelijk info over onze aanpak online. Wanneer je samen met ons je woning verkoopt, weet je vooraf precies wat je kunt verwachten. En ook het verkoopproces zelf kan je opvolgen via een online interface.”

“Wanneer je een woning wil kopen, trekken we die lijn door. Met onze digitale renovatietool, bijvoorbeeld. Vroeger moest je eerst een resem offertes opvragen voor je een bod kon uitbrengen. Zo verlies je kostbare tijd. Dankzij onze online calculator kan je de renovatiekosten van een woning meteen berekenen, op basis van marktconforme data.”

Woningen te koop

KOPEN OF VERKOPEN?

Sfeerbeeld Casteels Vastgoed - vastgoed dat raakt in Oost-Vlaanderen

EEN WONING VERKOPEN

Een woning te koop zetten via Immoweb kan iedereen, maar een woning verkopen is nog een ander paar mouwen. De meerwaarde van een moderne vastgoedmakelaar? “Ervaring, marktkennis en objectiviteit”, vindt Alex. “Wij gebruiken al onze expertise om een aanpak uit te werken die past bij je woning, de markt en je verwachtingen. Dat doen we zonder emotionele band met je woning. En dat leidt altijd tot betere resultaten.”

Sfeerbeeld Casteels Vastgoed - vastgoed dat raakt in Oost-Vlaanderen

EEN WONING KOPEN

Ook wanneer je een woning wil kopen, kan je rekenen op persoonlijke begeleiding van a tot z. Onze immomakelaars helpen je niet alleen om snel je droomhuis te vinden. Ze begeleiden je ook bij elke stap van je aankoop. Je renovatiebudget bepalen, een hypothecaire lening aanvragen of de juiste woningverzekering kiezen? Je ontvangt deskundig advies over alles wat draait rond een woning kopen.

Woning verkopen? Vraag een gratis verkoopanalyse

EEN IMMOMAKELAAR DIE UITBLINKT DOOR EMPATHIE

Een klantgerichte aanpak vraagt om veel inlevingsvermogen. Naast een passie voor vastgoed en een stevige set sales skills, is dat een van de belangrijkste eigenschappen van een goede vastgoedmakelaar. “Als makelaar moet je vooral goed kunnen luisteren, om zo nog beter te kunnen inspelen op de noden van onze klanten.”

“Dat menselijke aspect vind je ook terug in onze interne werking. We willen een team uitbouwen waarin iedereen van zijn job houdt, zonder dat het aanvoelt als werken”, zegt Alex. “Al onze medewerkers volgen een groeitraject. Ze groeien mee met ons kantoor, in functie van hun sterke punten. Ook voor hen willen we zo een belevenis creëren.”

quote
De grootste meerwaarde van een moderne vastgoedmakelaar? Ervaring, marktkennis en objectiviteit.
Alex Casteels, Zaakvoerder Casteels Vastgoed

ENKELE TEVREDEN KLANTEN

EEN IMMOMAKELAAR MET EEN STERK LOKAAL NETWERK

De immomakelaar van de toekomst denkt digitaal, maar ook lokaal. Om jou nog vlotter op weg te helpen, werken we samen met enkele vertrouwde lokale partners. Denk bijvoorbeeld aan leningadviseur Kredietwynkel, verzekeringsexpert Verzekeringswynkel en verhuisdienst Smooved. Handig: je vindt ons op dezelfde locatie in Merelbeke. Zo heb jij één aanspreekpunt voor al je vragen en kan je sneller schakelen wanneer je een huis hebt gevonden.

Sfeerbeeld Casteels Vastgoed - vastgoed dat raakt in Oost-Vlaanderen
Sfeerbeeld Casteels Vastgoed - vastgoed dat raakt in Oost-Vlaanderen

ENKELE VEELGESTELDE VRAGEN:

 

  • Hoeveel kan ik lenen voor mijn nieuwe woning?
  • Wat is de waarde van mijn huidige eigendom?
  • Is de nieuwe woning een verstandige investering?
  • Hoeveel zal het kosten om het pand te renoveren?
  • Welke verzekeringen moet ik zoal afsluiten?
  • Wie kan me helpen met een vlotte verhuis?
  • Hoe pas ik mijn energie- of telecomcontract aan?
Stel jouw vraag

LEES VERDER

VASTGOEDADVIES

Tips en advies lezen om vastgoed te kopen of te verkopen? Schrijf je in op onze nieuwsbrief. Genoeg gelezen? Uitschrijven kan altijd, in één klik.