HUIZEN TE KOOP IN GENT? JIJ STAAT ALS EERSTE IN DE RIJ

Een huis in Gent is de droom van velen. Je vindt er dan ook alles: cultuur, sport, groen, scholen, restaurants … Wil ook jij een woning aanschaffen in de bruisende hoofdstad van Oost-Vlaanderen? Of zet je zelf een huis te koop in Gent? Ontdek al onze huizen te koop in Gent en omgeving. Of lees gratis verkooptips.

Vragen? Contacteer ons

MAAK JE KEUZE:
IK WIL EEN HUIS IN GENT…

Huis kopenHuis verkopen

EEN HUIS KOPEN

EEN VASTGOEDMAKELAAR DIE THUIS IS IN GENT

Zie je een leuk huis te koop staan in Gent? Dan kan je maar beter vingervlug zijn. Logisch, want wonen in Gent staat garant voor een leven lang plezier. Horeca, musea, ontspanning… Je verveelt je geen dag in de Arteveldestad. Kortom: wonen in Gent staat op de verlanglijst van iedereen die graag in een bruisende stad wil leven. Word jij de volgende inwoner? Bekijk alle onze huizen te koop in Gent en randgemeenten.

Bekijk het aanbod in de regio

EEN HUIS KOPEN

APPARTEMENTEN EN HUIZEN TE KOOP IN GENT EN OMGEVING

Bekijk hier een overzicht van de meest recente appartementen en huizen te koop in Gent en omstreken. Vind je niet meteen wat je zoekt? Neem gerust contact op en wij gaan gericht op zoek voor jou.

 • Als eerste op de hoogte

Wil je op de hoogte blijven van nieuwe panden nog voor ze op onze website verschijnen? Schrijf je onderaan deze pagina in op onze newsletter. Je ontvangt 48u op voorhand een e-mail.

 • Vertel ons wat je zoekt

Laat ons weten wat je wensen zijn en wij speuren de vastgoedmarkt af naar de geknipte woning. Maak handig gebruik van onze ervaring, terreinkennis als dé vastgoedmakelaar in de regio Gent-Merelbeke.

SAMEN OP ZOEK NAAR JOUW NIEUWE WONING IN GENT

Van de Korenmarkt tot de Karperstraat of de Ekkergemstraat: een woning kopen in hartje Gent is altijd een uitstekende investering. Ben ook jij op zoek naar een huis te koop in Gent? Als vastgoedmakelaar in Oost-Vlaanderen kennen we de regio Gent op onze broekzak. Wij helpen je om de perfecte woning te vinden binnen jouw budget.

Vind je in ons aanbod nog niet meteen je gading? Laat ons weten naar welke woning je op zoek bent.

Vertel ons wat je zoekt

LIEVER JE WONING
IN GENT
TE KOOP ZETTEN?

JE WONING VERKOPEN

VERKOOP JE HUIS SNELLER MET INZICHT IN DE MARKT

Succesvol je vastgoed verkopen begint met inzicht in de lokale vastgoedmarkt. Zo bepaal jij meteen de juiste verkoopprijs voor je woning. En raakt je huis sneller en vlotter verkocht.

Wist je bijvoorbeeld dat…

 • Een woning in Gent met drie slaapkamers voor gemiddeld 308.550 euro van eigenaar wisselt?
 • De woningprijzen in de stad Gent sinds 2010 met gemiddeld 3,08% per jaar stijgen?

Nog veel meer cijfers, trends en statistieken over de vastgoedmarkt in Gent ontdek je in een heldere regio-analyse. Deze handige vastgoedbijbel kan je hieronder gratis downloaden.

Download de regio-analyse Gent

JE WONING VERKOPEN

VERKOOPANALYSE

SPEEL OP VEILIG: KIES VOOR EEN GRATIS SCHATTING EN VERKOOPANALYSE

Onze regio-analyse Gent helpt je al goed op weg wanneer je een huis wil verkopen. Helemaal zeker zijn van de juiste verkoopprijs? Nodig onze vastgoedmakelaar uit voor een gratis schatting van je vastgoed. Hij of zij komt bij je langs zonder enige verplichting. Meer zelfs: je krijgt er gratis een verkoopanalyse en een helder stappenplan bovenop.

Meer over een verkoopanalyse

Krijg tips en tricks van onze makelaar voor een snelle en vlotte verkoop van je woning of appartement.

Is jouw ideale prijs marktconform? Kom meer te weten over de recente verkoopprijzen in jouw buurt of straat.

Ontvang gratis een objectieve schatting van je woning op basis van drie verschillende methodes.

HUIS KOPEN OF VERKOPEN IN GENT?
PRAAT MET ONZE MAKELAAR

OF WIJ CONTACTEREN JOU

Laat hieronder je gegevens achter en wij geven je snel een belletje.

  *verplichte velden

  NOG TIPS OM JE HUIS TE VERKOPEN

  VASTGOEDADVIES

  Tips en advies lezen om vastgoed te kopen of te verkopen? Schrijf je in op onze nieuwsbrief. Genoeg gelezen? Uitschrijven kan altijd, in één klik.