HUIZEN TE KOOP IN LAARNE?
JIJ STAAT ALS EERSTE IN DE RIJ

Vastgoed kopen in Laarne klinkt voor velen als muziek in de oren. Wil ook jij een huis kopen in deze groene gemeente? Of zet je zelf een huis te koop in Laarne? Wij helpen je op weg naar een zorgeloze aankoop of verkoop. Ontdek al onze huizen te koop in Laarne en de regio daarrond. Of lees gratis verkooptips.

Vragen? Contacteer ons

MAAK JE KEUZE:
IK WIL EEN HUIS IN LAARNE …

Huis kopenHuis verkopen

EEN HUIS KOPEN

EEN VASTGOEDMAKELAAR DIE THUIS IS IN LAARNE

Zie je in Laarne een bordje ‘huis te koop’ hangen? Dan handel je maar beter snel. Logisch, want in deze landelijke gemeente, bekend om zijn Kasteel van Laarne en vele bloemenkwekerijen, geniet je nog van een echte landelijke charme. En dat op minder dan 10 km van Gent. Geen wonder dat het dorp al jaren razend populair is bij gezinnen, singles én senioren… Kortom: wonen in Laarne zit stevig in de lift. Word jij de volgende inwoner? Bekijk alle huizen te koop in Laarne-Lochristi en de regio rond Gent.

Bekijk het aanbod in de regio

EEN HUIS KOPEN

APPARTEMENTEN EN HUIZEN TE KOOP IN LAARNE EN REGIO

Bekijk hier een overzicht van de meest recente appartementen en huizen te koop in Laarne-Lochristi en de regio Gent. Vind je niet meteen wat je zoekt? Neem gerust contact op en wij gaan gericht op zoek voor jou.

 • Als eerste op de hoogte

Wil je op de hoogte blijven van nieuwe panden nog voor ze op onze website verschijnen? Schrijf je onderaan deze pagina in op onze newsletter. Je ontvangt 48u op voorhand een e-mail.

 • Vertel ons wat je zoekt

Laat ons weten wat je wensen zijn en wij speuren de vastgoedmarkt af naar de geknipte woning. Maak handig gebruik van onze ervaring, terreinkennis als dé vastgoedmakelaar in de regio Laarne.

SAMEN OP ZOEK NAAR JOUW NIEUWE WONING IN LAARNE

Van de Achterstraat tot de Bosstraat of de Kasteelstraat: een woning kopen in Laarne is altijd een uitstekende investering. Ben ook jij op zoek naar een huis te koop in Laarne? Als vastgoedmakelaar in Oost-Vlaanderen kennen we de regio Laarne-Melle-Heusden op onze broekzak. Wij helpen je om de perfecte woning te vinden binnen jouw budget.

Vind je in ons aanbod nog niet meteen je gading? Laat ons weten naar welke woning je op zoek bent.

Vertel ons wat je zoekt

LIEVER JE WONING
IN LAARNE
TE KOOP ZETTEN?

JE WONING VERKOPEN

VERKOOP JE HUIS SNELLER MET INZICHT IN DE MARKT

Succesvol je vastgoed verkopen begint met inzicht in de lokale vastgoedmarkt. Zo bepaal jij meteen de juiste verkoopprijs voor je woning. En raakt je huis sneller en vlotter verkocht.

Wist je bijvoorbeeld dat…

 • Een woning in Laarne met drie slaapkamers voor gemiddeld 362.100 euro van eigenaar wisselt?
 • De woningprijzen in de gemeente Laarne sinds 2010 met gemiddeld 1,54% per jaar stijgen?

Nog veel meer cijfers, trends en statistieken over de vastgoedmarkt in Laarne ontdek je in een heldere regio-analyse. Deze handige vastgoedbijbel kan je hieronder gratis downloaden.

Download de regio-analyse Laarne

JE WONING VERKOPEN

VERKOOPANALYSE

SPEEL OP VEILIG: KIES VOOR EEN GRATIS SCHATTING EN VERKOOPANALYSE

Onze regio-analyse Laarne helpt je al goed op weg wanneer je een huis wil verkopen. Helemaal zeker zijn van de juiste verkoopprijs? Nodig onze vastgoedmakelaar uit voor een gratis schatting van je vastgoed. Hij of zij komt bij je langs zonder enige verplichting. Meer zelfs: je krijgt er gratis een verkoopanalyse en een helder stappenplan bovenop.

Meer over een verkoopanalyse

Krijg tips en tricks van onze makelaar voor een snelle en vlotte verkoop van je woning of appartement.

Is jouw ideale prijs marktconform? Kom meer te weten over de recente verkoopprijzen in jouw buurt of straat.

Ontvang gratis een objectieve schatting van je woning op basis van drie verschillende methodes.

HUIS KOPEN OF VERKOPEN IN LAARNE?
PRAAT MET ONZE MAKELAAR

OF WIJ CONTACTEREN JOU

Laat hieronder je gegevens achter en wij geven je snel een belletje.

  *verplichte velden

  NOG TIPS OM JE HUIS TE VERKOPEN

  VASTGOEDADVIES

  Tips en advies lezen om vastgoed te kopen of te verkopen? Schrijf je in op onze nieuwsbrief. Genoeg gelezen? Uitschrijven kan altijd, in één klik.